Husqvarna 4T olaj 10W40 1,4L

7.800 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Kiváló minőségű olaj minden 4-ütemű kerti géphez. Alacsony hőmérsékleten is könnyen indul, tökéletes kenést és alacsony olaj felhasználást biztosít bármilyen működési körülmények között.

 
Elérhetőség: 30 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Kiegészítő típusa Kenőanyagok
Source system PAID
Volume 1.4L

Hasonló termékek

2-ütemű olaj, XP® Synthetic 1l

8.100 Ft
Raktáron

A Husqvarna új teljesen szintetikus és biológiailag lebomló (64% acc OESD301B) XP Synthetic 2-ütemű olaj. Nagy terhelésre, motorsebességre, nehéz munkákhoz készült. 
A low smoke XP® Synthetic olaj rendkívül jó kenést, kevés füstöt és tisztább motort eredményez. Kevesebb bevonatot képez a hengerben és a forgattyúházban, mint a hasonló más gyártmányú olajak. 
Minden Husqvarna termékhez alkalmas, különösen az 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú motorokhoz.

Ápoló Spray Sövénynyírókhoz 400ML

6.990 Ft
Előrendelhető

A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz egy speciális spray, amelyet kifejezetten a Husqvarna sövénynyírók ápolására és karbantartására terveztek. Ez a spray segít megvédeni a vágókést és az egyéb fém alkatrészeket a rozsdától és a korróziótól, ugyanakkor csökkenti a súrlódást és javítja a vágóképességet.

A Husqvarna Ápoló Spray könnyen alkalmazható, csak permetezze a fém alkatrészekre, majd hagyja, hogy megszáradjon. Az összetevők speciális keveréke védi az alkatrészeket a káros hatásoktól, és hosszú élettartamot biztosít a gépeknek.

Ez a spray kiválóan alkalmas mind otthoni, mind professzionális felhasználásra, és biztosítja a Husqvarna sövénynyírók hosszabb élettartamát és hatékonyabb működését. A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz kiváló választás azoknak, akik szeretnék megvédeni és karbantartani eszközeiket.

Husqvarna Légszűrő Olaj 200 ML

6.600 Ft
Raktáron

A Husqvarna Légszűrő olaj egy hatékony spray, amely kifejezetten a kertigépek légszűrőinek karbantartására lett kifejlesztve. Az 200 ml-es spray megakadályozza a port, a koszt és az egyéb szennyeződéseket a légszűrőben, így hozzájárul a motor hatékonyabb működéséhez és a hosszabb élettartamához.

A Husqvarna Légszűrő olaj könnyen és gyorsan alkalmazható, mivel csak fel kell permetezni a légszűrőre. Az olaj speciális összetétele elősegíti a por és a kosz eltávolítását, miközben megakadályozza azok visszatérését a légszűrőbe. A termék gyorsan szárad, így az eszközök rövid időn belül használatra készek lesznek.

A Husqvarna Légszűrő olaj hatékonyan javítja akertigépek légszűrőinek teljesítményét, és hosszabb élettartamot biztosít azoknak.

Termék címkék:
fűnyíró olaj kenőolaj négyütemű olaj