Husqvarna Légszűrő Olaj 200 ML

6.600 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

A Husqvarna Légszűrő olaj egy hatékony spray, amely kifejezetten a kertigépek légszűrőinek karbantartására lett kifejlesztve. Az 200 ml-es spray megakadályozza a port, a koszt és az egyéb szennyeződéseket a légszűrőben, így hozzájárul a motor hatékonyabb működéséhez és a hosszabb élettartamához.

A Husqvarna Légszűrő olaj könnyen és gyorsan alkalmazható, mivel csak fel kell permetezni a légszűrőre. Az olaj speciális összetétele elősegíti a por és a kosz eltávolítását, miközben megakadályozza azok visszatérését a légszűrőbe. A termék gyorsan szárad, így az eszközök rövid időn belül használatra készek lesznek.

A Husqvarna Légszűrő olaj hatékonyan javítja akertigépek légszűrőinek teljesítményét, és hosszabb élettartamot biztosít azoknak.

Elérhetőség: 7 db raktáron
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

Ápoló Spray Sövénynyírókhoz 400ML

6.990 Ft
Előrendelhető

A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz egy speciális spray, amelyet kifejezetten a Husqvarna sövénynyírók ápolására és karbantartására terveztek. Ez a spray segít megvédeni a vágókést és az egyéb fém alkatrészeket a rozsdától és a korróziótól, ugyanakkor csökkenti a súrlódást és javítja a vágóképességet.

A Husqvarna Ápoló Spray könnyen alkalmazható, csak permetezze a fém alkatrészekre, majd hagyja, hogy megszáradjon. Az összetevők speciális keveréke védi az alkatrészeket a káros hatásoktól, és hosszú élettartamot biztosít a gépeknek.

Ez a spray kiválóan alkalmas mind otthoni, mind professzionális felhasználásra, és biztosítja a Husqvarna sövénynyírók hosszabb élettartamát és hatékonyabb működését. A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz kiváló választás azoknak, akik szeretnék megvédeni és karbantartani eszközeiket.

2-ütemű olaj, LS+ 1L

5.990 Ft
Raktáron

A Low Smoke+ ásványi és szintetikus olajak keveréke. Nagyon kevés kipufogó füstöt termel és kiváló minőségű kenést biztosít nagy terhelésű motorokban és egyéb részeken, például a hajtókar csapágyban.Leginkább 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú láncfűrészekhez és tisztítófűrészekhez használható.Ez az olaj nagyon kevés kipufogó füst-kibocsátással rendelkezik, ami különösen fontos a növénnyel sűrűn benőtt területeken való használatkor.Alacsonyabb motorhőmérsékletet eredményez, mely növeli a motor élettartamát.A Husqvarna Low Smoke+ olajban használt formula nagyon jó védelmet nyújt a sovány keverék és a szén okozta henger bemaródások ellen.

Husqvarna Aktív tisztító spray

5.500 Ft
Előrendelhető
Husqvarna  biológiailag lebomló aktív tisztító spray. Kiváló kerti gépek tisztításához.