Husqvarna PW 360 Magasnyomású Mosó

182.990 Ft 169.900 Ft Kedvezmény: -13.090 Ft -7%
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Nehéz munkára tervezett nagynyomású mosóberendezés. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlőcsatlakozóval, nagy robosztus kerekekkel szerelve a jobb tapadás érdekében. A rugalmas, nagynyomású tömlő acéllal van megerősítve, így extra tartósságot, könnyű kezelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít.

Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TERMÉKJELLEMZŐK

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2023
Max nyomás 160 bar
Vízátfolyás 410-500 l/h
Teljesítmény 2300 W
Tömlő hossza 10 m
Tartály űrtartalma 0.5 l
Elektromos védelmi osztály IP X5
Max nyomás 160 bar
Max. önfelszívás 1 m
Max. Water inlet temperature 40 °C

Hasonló termékek

Husqvarna PW 350 Magasnyomású Mosó

130.900 Ft 144.990 Ft
Előrendelhető

Nehéz munkára tervezett nagynyomású mosóberendezés. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlőcsatlakozóval, nagy robosztus kerekekkel szerelve a jobb tapadás érdekében. A szivattyú fémből készült, hogy csökkentse a törés veszélyét és hosszú élettartamot biztosítson a terméknek. A robusztus, meghosszabbítható fogantyú kényelmes és egyszerű szállítást és tárolást tesz lehetővé.

 

Husqvarna PW 345C Magasnyomású Mosó

129.990 Ft
Előrendelhető

Nehéz munkákra tervezett nagynyomású mosóberendezés. A gyorskioldós tápvezeték tároló és a gyors tömlőcsatlakozó rövidebb üzembe helyezési időt tesz lehetővé. A szivattyú fémből készült, hogy csökkentse a törés veszélyét és hosszú élettartamot biztosítson a terméknek. Az olyan fontos kérdések, mint például a könnyű mozgás és a megbízható vontatás egyenetlen talajon megoldottak a fém tengelyre szerelt nagy puha markolókerekeknek köszönhetően. Ez is segíti a termék teljes élettartamának meghosszabbítását is.

Husqvarna WDC 325L száraz/nedves porszívó

99.900 Ft 109.990 Ft
Előrendelhető
Egy 25 literes tartállyal rendelkező kompakt, tartós, kiváló teljesítményű, nedves-száraz porszívó alapvető tisztítási feladatokhoz és igényesebb munkákhoz egyaránt. Erős és megbízható kiváló szívóteljesítmény, egyszerű kezelőelemek, mosható PET szűrő, praktikus tárolás, start/stop funkció az elektromos kézi szerszámokkal történő kényelmes használathoz. A fordulatszám szabályozó segítségével a szívás erősségét az elvégezni kívánt munkának megfelelően állíthatja be.
Termék címkék:
magasnyomású mosók