Husqvarna R180 vágóasztal P535HX Riderhez

3.399.990 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé!
Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
180Cm széles vágóasztal Husqvarna p535hx Riderhez
Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Kapcsolódó termékek

Husqvarna P535HX Hybrid Rider

16.999.990 Ft
Előrendelhető

Nagy teljesítményű, dízel-hibrid üzemű elülső vágóasztalos fűnyíró traktor. Verhetetlen manőverező-képesség és hatékonyság jellemzi szűk, összetett gyepfelületeken és nagy területeken egyaránt. A professzionális erőátvitel jó tapadást biztosít lejtős területeken is. A gép kompakt mérete és nagy szállítási sebessége alkalmassá teszi állandó vagy mobil használatra is pl. önkormányzatok, vállalkozók, gazdálkodók számára. Az előre szerelt vágóasztalnak köszönhetően a vezető tökéletesen rálát a munkaterületre. Az optimalizált vágóképességen kívül ez azt is jelenti, hogy jól alá lehet nyúlni a padoknak, bokroknak, korlátoknak, stb. Hosszú élettartamú komponensek biztosítják a gép tartósságát és munkaképességét.  A P 535HX vágóasztal nélkül kerül szállításra, 155 cm-es vagy 180 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! 

Hasonló termékek

Forgókefe

2.199.990 Ft
Előrendelhető
A forgókefe falevelek, kőzúzalék, hó, stb. összesöprésére alkalmas. Tengelyes szöghajtás és láncmeghajtás. Két hátsó stabil támasztókerék segíti a talajkövetést. Hidraulikus készlet szükséges hozzá.

Levélfújó

1.899.900 Ft
Előrendelhető
Magas kapacitású levélfújó a levelek és szemét eltakarításához. Fúvó késes karok. 360 fokban forgatható kivezető nyílással, amely a vezető ülésből írányítható. Hidraulikus szettet igényel.

Lengőkés P524

861.500 Ft
Előrendelhető
Munkaszélesség 100Cm
Termék címkék:
vágóasztal