Kenőanyagok és Olajak

A Husqvarna minőségi kenőanyagait és töltőberendezéseit a Husqvarna mérnökei fejlesztik ki, tesztelik laboratóriumban és ellenőrzik minőség szempontjából az optimális motorteljesítmény biztosítása érdekében. Széles választékban kapható, hogy minden igényének megfeleljen.

Nálunk jobban senki nem ismeri 2 ütemű motorjainkat. A Husqvarna 2 ütemű olajait úgy optimalizálták és tesztelték, hogy tökéletesen együttműködjenek a motorokkal.

Adja meg Husqvarna termékének, amire szüksége van. Kenőanyag-választékunk mindig megfelel annak a magas elvárásnak, amelyet termékével szemben támaszt.

Rendezés:

Motorolaj 4T 0.6 l

2.100 Ft
80 db raktáron

Kiváló minőségű motorolaj az összes 4-ütemű kertiberendezéshez. Alacsony hőmérsékleten könnyűindításhoz kifejlesztve; tökéletes kenés minden üzemi körülmény mellett,és alacsony olajfogyasztás. Teljesíti az API SL(CF) és az ACEA A3 (B3) előírásait.

Husqvarna Multi Spray 400ML

4.400 Ft
6 db raktáron

A Husqvarna Multi spray egy univerzális spray, amely 400 ml-es kiszerelésben érhető el. Az eszköz nagyon sokoldalúan használható, többek között kenőanyagként, védőbevonatként és tisztítószerként is.

Az összetételében található speciális adalékok és kenőanyagok elősegítik az erős és tartós kenést, valamint védelmet biztosítanak a korrózió és az oxidáció ellen. A termék víztaszító hatással rendelkezik, és segít eltávolítani a szennyeződéseket, mint például az olajat, a zsírt és a ragasztóanyagokat.

A Husqvarna Multi spray könnyen használható, és egyenletesen alkalmazható az eszközök különböző részeire a mellékelt csövön keresztül. A spray használható például láncfűrészek, balták, fűnyírók, és más kerti- és barkácsfelszerelések kenésére és karbantartására. A termék használata elősegítheti az eszközök hosszabb élettartamát és a hatékonyabb működést.

Husqvarna 4T olaj 10W40 1,4L

7.800 Ft
46 db raktáron

Kiváló minőségű olaj minden 4-ütemű kerti géphez. Alacsony hőmérsékleten is könnyen indul, tökéletes kenést és alacsony olaj felhasználást biztosít bármilyen működési körülmények között.

 

Husqvarna 10W30 Hajtómű olaj 1L

10.690 Ft
21 db raktáron

Kiváló minőségű kimondottan a Husqvarna AWD ( összkerék hajtású ) gépek számára kifejlesztett hajtómű olaj. Nagy teljesítményű hidrosztatikus hajtófolyadék, súrlódást optimalizáló adalékanyagokkal.  Hőmérséklet változásokkal szemben stabil olaj ezért kiválóan alkalmas hideg és meleg körülmények között is. 

Husqvarna Légszűrő Olaj 200 ML

6.600 Ft
6 db raktáron

A Husqvarna Légszűrő olaj egy hatékony spray, amely kifejezetten a kertigépek légszűrőinek karbantartására lett kifejlesztve. Az 200 ml-es spray megakadályozza a port, a koszt és az egyéb szennyeződéseket a légszűrőben, így hozzájárul a motor hatékonyabb működéséhez és a hosszabb élettartamához.

A Husqvarna Légszűrő olaj könnyen és gyorsan alkalmazható, mivel csak fel kell permetezni a légszűrőre. Az olaj speciális összetétele elősegíti a por és a kosz eltávolítását, miközben megakadályozza azok visszatérését a légszűrőbe. A termék gyorsan szárad, így az eszközök rövid időn belül használatra készek lesznek.

A Husqvarna Légszűrő olaj hatékonyan javítja akertigépek légszűrőinek teljesítményét, és hosszabb élettartamot biztosít azoknak.

Ápoló Spray Sövénynyírókhoz 400ML

6.990 Ft
Előrendelhető

A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz egy speciális spray, amelyet kifejezetten a Husqvarna sövénynyírók ápolására és karbantartására terveztek. Ez a spray segít megvédeni a vágókést és az egyéb fém alkatrészeket a rozsdától és a korróziótól, ugyanakkor csökkenti a súrlódást és javítja a vágóképességet.

A Husqvarna Ápoló Spray könnyen alkalmazható, csak permetezze a fém alkatrészekre, majd hagyja, hogy megszáradjon. Az összetevők speciális keveréke védi az alkatrészeket a káros hatásoktól, és hosszú élettartamot biztosít a gépeknek.

Ez a spray kiválóan alkalmas mind otthoni, mind professzionális felhasználásra, és biztosítja a Husqvarna sövénynyírók hosszabb élettartamát és hatékonyabb működését. A Husqvarna Ápoló Spray sövénynyírókhoz kiváló választás azoknak, akik szeretnék megvédeni és karbantartani eszközeiket.

2-ütemű olaj, XP® Synthetic 1l

8.100 Ft
15 db raktáron

A Husqvarna új teljesen szintetikus és biológiailag lebomló (64% acc OESD301B) XP Synthetic 2-ütemű olaj. Nagy terhelésre, motorsebességre, nehéz munkákhoz készült. 
A low smoke XP® Synthetic olaj rendkívül jó kenést, kevés füstöt és tisztább motort eredményez. Kevesebb bevonatot képez a hengerben és a forgattyúházban, mint a hasonló más gyártmányú olajak. 
Minden Husqvarna termékhez alkalmas, különösen az 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú motorokhoz.

2-ütemű olaj, LS+ 1L

5.990 Ft
60 db raktáron

A Low Smoke+ ásványi és szintetikus olajak keveréke. Nagyon kevés kipufogó füstöt termel és kiváló minőségű kenést biztosít nagy terhelésű motorokban és egyéb részeken, például a hajtókar csapágyban.Leginkább 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú láncfűrészekhez és tisztítófűrészekhez használható.Ez az olaj nagyon kevés kipufogó füst-kibocsátással rendelkezik, ami különösen fontos a növénnyel sűrűn benőtt területeken való használatkor.Alacsonyabb motorhőmérsékletet eredményez, mely növeli a motor élettartamát.A Husqvarna Low Smoke+ olajban használt formula nagyon jó védelmet nyújt a sovány keverék és a szén okozta henger bemaródások ellen.

Ásványi lánckenő olaj 5l

9.100 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez. A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását.

A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.

Husqvarna Ásványi lánckenő olaj 1l

2.590 Ft
33 db raktáron

Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez. A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását. A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.

Többfunkciós zsír

3.100 Ft
41 db raktáron

Kenőzsír jó korrózióvédelemmel és teherbírással. Általános kenési célokra megfelelő.

Aspen 2 Alkilát Benzin

9.590 Ft
24 db raktáron

A szokványok üzemanyag rengeteg etanolt és szénhidrogént tartalmaz, melyek felelősek a karburátor eldugulásáért. Az ASPEN üzemanyagnak köszönhetően akár egész télen a gépben maradhat az üzemanyag.Az ASPEN 2 alkilát benzin 2% biológiailag lebomló 2 ütemű motorolajat tartalmaz, így alkalmas láncfűrészekhez ,és minden 2 ütemű motorhoz. Teljesen szintetikus, 60% megújuló anyagot tartalmaz, biológiailag lebontható (28 nap után több mint 80%) hamutól és oldószerektől mentes. A szelepek és a dugattyúk tisztábbak maradnak, ezáltal csökkennek a karbantartási és javítási költségek.