Nagynyomású mosók-porszívók

A nagynyomású mosóberendezések azt a minőséget és intuitív működést kínálják, amit Ön elvár a Husqvarna-tól. Minden modell optimalizálva van a maximális tisztítási teljesítmény érdekében, és kiváló felhasználói élményt nyújt. A gyors csatlakozók, a tartós fémszivattyúk, a nagy teherbírású kerekek és a nagy tömlőhosszúság csupán néhány azok közül az intelligens funkciók közül, amelyek segítik a készülékek tulajdonosait a tökéletes eredmény elérésében.

Az új nagynyomású mosóberendezések pontosan azt a minőséget biztosítják az Ön számára, amit Ön elvár a Husqvarnától. Pillantson új szemmel a járművére, a kerti bútorokra, a kőfelületekre vagy a teraszára – a Husqvarna nagynyomású mosóberendezések készen állnak rá, hogy leszámoljanak bármely kinti helyszínen a piszokkal és a porral.

Kiegészítők széles választékával megfűszerezve mindig kontrollálhatja a teljes munkafolyamatot. Ha ismer minket, akkor tudja, hogy mi soha nem adjuk alább - hiszen biztosak vagyunk benne, hogy ez az Ön érdeke.
Minden Husqvarna nagynyomású mosóberendezést úgy fejlesztettek ki, hogy az a maximális tisztítási teljesítményt és a hosszú élettartamot nyújtson. A felhasználói élmény fokozása érdekében a gépek nagyméretű tömlőhosszúsággal, gyors csatlakozókkal és forgó funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a tömlő összegabalyodását.
A gépek sokoldalúságát és a tisztítóhatékonyságukat növeli a számos nagyszerű kiegészítő, mely elérhető hozzájuk.

Rendezés:

Husqvarna PW 125 Magasnyomású Mosó

51.440 Ft
Előrendelhető

Kompakt és könnyű nagynyomású mosóberendezés, amellyel ideálisan és kényelmesen tisztíthatók kerti bútorok és kerítések. A szórófej dupla forgórésszel rendelkezik és gyorsan csatlakoztatható a tömlőhöz, a fúvókákhoz és egyéb tartozékokhoz - mindezt a maximális hatékonyság és kényelem érdekében. Mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.

Husqvarna PW 345C Magasnyomású Mosó

129.990 Ft
Előrendelhető

Nehéz munkákra tervezett nagynyomású mosóberendezés. A gyorskioldós tápvezeték tároló és a gyors tömlőcsatlakozó rövidebb üzembe helyezési időt tesz lehetővé. A szivattyú fémből készült, hogy csökkentse a törés veszélyét és hosszú élettartamot biztosítson a terméknek. Az olyan fontos kérdések, mint például a könnyű mozgás és a megbízható vontatás egyenetlen talajon megoldottak a fém tengelyre szerelt nagy puha markolókerekeknek köszönhetően. Ez is segíti a termék teljes élettartamának meghosszabbítását is.

Husqvarna PW 350 Magasnyomású Mosó

130.900 Ft 144.990 Ft
14.090 Ft 10%
Utolsó 1 db raktáron

Nehéz munkára tervezett nagynyomású mosóberendezés. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlőcsatlakozóval, nagy robosztus kerekekkel szerelve a jobb tapadás érdekében. A szivattyú fémből készült, hogy csökkentse a törés veszélyét és hosszú élettartamot biztosítson a terméknek. A robusztus, meghosszabbítható fogantyú kényelmes és egyszerű szállítást és tárolást tesz lehetővé.

Husqvarna PW 480 Magasnyomású Mosó

224.990 Ft 249.990 Ft
25.000 Ft 10%
Utolsó 1 db raktáron
A Husqvarna PW 480 magasnyomású mosó egy nagyméretű és erős eszköz, amelyet a legnehezebb tisztítási feladatokhoz terveztek. A nyomásszabályozással pontosan beállíthatja a nyomást. Az integrált tisztítószer-tartállyal, amelyet az első panelen vezérelhet, hatékonyabbá teheti a tisztítást. A réz szivattyúfej  biztosítja a hosszú távú teljesítményt. A magasnyomású cső acélvázzal van ellátva, amelynek köszönhetően strapabíróbb. A Low Force fogantyúval könnyebben és kényelmesebben aktiválhatja a ravaszt Az indukciós motor biztosítja a megbízható teljesítményt, az alumínium hordozó fogantyú pedig könnyebbé teszi a szállítást. A gyors csatlakozóval, a nagy és strapabíró kerekekkel, valamint a hosszú fúvókával a használat még kényelmesebb. A két dönthető funkció, a fúvókájának beállításához és a gyors csatlakozáshoz, megkönnyíti a munkát. Az gépen található kiegészítők tárolásához kialakított felület, a csőre, valamint az áramkábel tárolója is . Két fúvóka is tartozik hozzá. 

Husqvarna PW 490 Magasnyomású Mosó

251.990 Ft 279.990 Ft
28.000 Ft 10%
Előrendelhető
A Husqvarna PW 490 magasnyomású mosó egy extra erős eszköz a legnehezebb tisztítási feladatokhoz. A réz pumpa kerámia dugattyúkkal ellátva kivételesen strapabíró. A nyomásszabályozással pontosan beállíthatja a vízáramot és a működési nyomást. Az integrált tisztítószer-tartállyal, amelyet az első panelen vezérelhet, hatékonyabbá teheti a tisztítást. A szórófej hosszának köszönhetően még jobb ergonómikus munkakörülmények állnak rendelkezésre. A Low Force fogantyúval könnyebben és kényelmesebben aktiválhatja a ravaszt. Az indukciós motor biztosítja a megbízható teljesítményt, az alumínium hordozó fogantyú pedig könnyebbé teszi a szállítást. A két dönthető funkció, a fúvókájának beállításához és a gyors csatlakozáshoz, megkönnyíti a munkát. Az olyan fontos kérdések, mint például a könnyű mozgás és a megbízható vontatás egyenetlen talajon megoldottak a fém tengelyre szerelt nagy puha markolókerekeknek köszönhetően. Ez is segíti a termék teljes élettartamának meghosszabbítását is. 

Husqvarna PW130 Magasnyomású Mosó

59.900 Ft 67.990 Ft
8.090 Ft 12%
Előrendelhető

Kényelmesen kicsi, könnyű és intuitív elektromos magasnyomású mosó a problémamentes működéshez és kompakt tároláshoz. A gyorscsatlakozók és az UltraFlex tömlő gyors és hatékony tisztítást biztosítanak, amikor szüksége van rá.
Élvezze a teljes könnyű használatot a továbbfejlesztett stabilitásnak, az ultrarugalmas tömlőnek és az egyszerű szállítást biztosító intelligens fogantyúnak köszönhetően. Többfunkciós, válogatott tartozékokkal, speciális fúvókákkal a különböző felületek tisztítására, megbízható nyomás- és vízáramlással.

Husqvarna pw 240 Magasnyomású mosó

89.900 Ft 99.990 Ft
10.090 Ft 10%
Előrendelhető

A Husqvarna PW 240 magasnyomású mosó egy erős és megbízható eszköz, amely kiválóan alkalmas a kültéri felületek tisztítására. Az 1800W-os motorja és 140 bár nyomása hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a port, a piszkot és a zsíros foltokat is. A mosófej széles tartományban mozog, és a magasság állítható, így könnyen és hatékonyan lehet tisztítani a legnehezebb helyeken is.

Az ergonomikus kialakítású fogantyú és a kényelmes kábelhossz segíti a könnyű kezelhetőséget. A mosóhoz tartozik egy 8 méter hosszú magasnyomású tömlő, amely könnyen illeszkedik a mosófejhez, így biztosítva az optimális tisztítási hatékonyságot.

Összességében, a Husqvarna PW 240 magasnyomású mosó egy hatékony és megbízható készülék, amely kiválóan alkalmas a kültéri felületek tisztítására. A kényelmes kezelhetőség és a tartozékok széles választéka segít abban, hogy hatékonyan és könnyedén tisztítsa a teraszát, az autóját, vagy akár a kerti bútorait is.

Husqvarna WDC 220 Száraz/Nedves Porszívó

71.900 Ft 78.990 Ft
7.090 Ft 9%
Előrendelhető
A Husqvarna WDC 220 egy 20 literes, kiváló teljesítményű, tartós, nedves-száraz porszívó alapvető tisztítási munkákhoz. Erős és megbízható szívóteljesítmény, egyszerű kezelőelemek, mosható PET szűrő és praktikus tárolás. Ideális garázsokban vagy otthoni felújítások során történő tisztításhoz. A stabil kerekeknek és a 360 fokban forduló bolygókerekeknek köszönhetően a berendezés könnyen mozgatható.

Kő- és fafelület tisztító folyadék

5.840 Ft 6.990 Ft
1.150 Ft 16%
Utolsó 2 db raktáron
Elsősorban járda, tégla és fa tisztítására használható, de alkalmas más olyan felületekhez is, amelyek vízzel moshatóak. Alkalmazható habzóró tartállyal vagy kézzel.

O-Gyűrű Készlet

5.840 Ft 6.490 Ft
650 Ft 10%
Utolsó 1 db raktáron
O-gyűrű készlet tömlőkhöz, szórófejhez, csatlakozókhoz. Tartalmaz  kenőanyagot is .

Mosható PET szűrő

14.390 Ft
Előrendelhető
Mosható PET szűrő WDC220/325L porszívókhoz.

Acélszálas hosszabbító tömlő

34.730 Ft 38.590 Ft
3.860 Ft 10%
Előrendelhető
A gyorscsatlakozóval ellátott hosszabbító tömlő gumiburkolattal és acél megerősítéssel rendelkezik, amely rugalmasabb tömlőt biztosít. Jelentősen megnöveli a működési távolságot anélkül, hogy veszélyeztetné az elektromos áramellátást