Fűgyűjtő

84.900 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
2 rekeszes, 97 cm-es vágóasztalhoz használható (fűgyűjtős késekkel együtt)
Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Kapcsolódó termékek

Husqvarna TS 146TXD Fűnyíró Traktor

1.999.900 Ft
Előrendelhető

Nagy kapacitású oldalkidobós traktor. Erőteljes motor és nagyszerű manőverezhetőség. Kiváló menetsebesség és kisméretű lenyíratlan fordulókör jellemzi. A sebesség és az előre- hátramenet pedálokkal kezelhető, ezáltal mindkét keze a kormányon maradhat az optimális vezetési kényelem érdekében. A Husqvarna és a Briggs and Stratton számára kifejlesztett motort prémium légszűrés, krómbevonatú szelepek, szuperfiniselt csapágyfelületek és platina gyújtógyertya jellemzi. Ezáltal rendkívül tartós és kiváló teljesítményt nyújt.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt kerti traktorokat, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna fűnyíró traktor használata! 

Hasonló termékek

Utánfutó

86.490 Ft
Előrendelhető
Erős utánfutó lenyitható hátsó fallal.

Hólánc 20x10-8

81.460 Ft
Előrendelhető
Stabil tapadást biztosít hóeltakarításkor. A láncokat a traktorok hátsó kerekeire kell szerelni, melyek mérete 20x10".

Rakodórámpa Egyenes 200x2000

81.300 Ft
Előrendelhető
Egyenes rakodórámpák tengervíz álló alumíniumból, a jól ismert O3 csúszásmentes felülettel, mely minden keréknek biztos tapadást biztosít még nedves csúszós időben is. A rakodórámpák jól használhatók utánfutókhoz. A rámpákat párban árusítjuk.
Termék címkék:
fűgyűjtő traktor tartozék