Husqvarna Szerviz

Még az olyan kiváló termékekkel, mint a Husqvarna által gyártott professzionális eszközökkel is előfordulhat, hogy szervizelni, javítani kell.
A Kazinc-Logger csapata profi szakember gárdából áll, és minősített Husqvarna szarvizünkben a profi kollégáink reális áron, gyorsan dolgoznak és javítják a Husqvarna gépeket. 

Speciális ajánlatainkban megtalálhatóak a szezon előkészítő csomagajánlatok is, mint például a tavaszi fűnyíró szezon gépelőkészítő csomagja, vagy a láncfűrészek nyár végi előkészítése az őszi megpróbáltatásokra! 

Néha pedig csak egy kis törődés kell a Husqvarna gépeknek, és fontos, hogy ha tőlünk vásárol gépet, mindig ajánlunk mellé Husqvarna kenőolajok és zsírok használatát, hogy a használat mindig öröm legyen - ezeket a kiegészítőket megrendelheti utólag is webshopunkból. 

Szervizünkbe a termékeket személyesen, nyitva tartási időben előzetes bejelentkezés nélkül is behozhatja, nem szükséges javításhoz időpontot kérnie, szakembereink az üzletben rendelkezésre állnak! Javító műhelyünk közvetlenül a Husqvarna Szakkereskedés miskolci üzleténél van - így a boltunkba térjen be akkor is, ha a szerviz szolgáltatásunkra hoz javítandó gépet! 

Husqvarna Szakkszerviz - Miskolc

3526 Miskolc Szeles út 27.

+36 46 357369

+36 30 887 4112

Email-cím: info@kazinc-logger.hu

Írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van, szakértő kollégáink minden kérdésére 1 munkanapon belül válaszolnak! 

 

Nyitva: hétfőtől péntekig 8:00 és 15:00 között, szombaton 8:00 és 12:00 között.

Üzletünkben erdészeti, kertészeti és mezőgazdasági eszközöket értékesítünk és szervizesünk, így a fenti idősávban nyitva tarthatunk.
Életkori korlátozás nélkül, a teljes nyitva tartási időben érkezhetnek hozzánk vásárlóink!