Kapák

A földművelés folyamatos munkával jár. Időről-időre meg kell forgatni a talajt, hogy elérje a hőn áhított eredményt, legyen az díszkert, konyhakert, vagy nagyobb termőterület. Kéziszerszámok használata kimerítő lehet, ám egy motoros kapával minimális erőfeszítéssel elvégezheti a munkát. Mindegy, hogy a pázsitot szeretné fellazítani, vagy a kert egy részét szeretné előkészíteni a vetésre, a Husqvarna megfelelő motoros kapát kínál a feladatra. Termékpalettánk két különböző modellt foglal magába - a hátsó kapatagos és az elülső kapatagos modellt. A hátsó kapatagos modellt tömör, sűrű földekre és pázsitokra tervezték. Az elülső kapatagos motoros kapák kisebb földmunkákra alkalmasak, például virágágyások előkészítésére. A könnyű indításnak és az erőteljes felső szeleppel rendelkező motornak köszönhetően bármikor használhatja a motoros kapát, amikor csak akarja. Kezelése, irányítása, szállítása és tárolása rendkívül egyszerű. A kényelmes fogantyúrendszer és a megfelelően csoportosított vezérlők még a legnehezebb talajon is könnyűvé teszik a munkát. A nagyméretű hajtókerekek minden típusú felületen jó tapadást biztosítanak. Motoros kapánk segítségével biztonságosan, kényelmesen és stabilan dolgozhat. Az ellensúly növeli a kerekekre nehezedő súlyt, így növelve a kiegyensúlyozottságot. A terelőlemeznek köszönhetően a forgó kapatagokról lerepülő rögök Önt elkerülve repülnek másfelé. Minden Husqvarna motoros kapát kemény igénybevételre tervezték. A motorok és a sebességváltók sok évnyi intenzív használatot is kibírnak.
Rendezés:

Husqvarna TR348 Rotációskapa

549.900 Ft 584.990 Ft
35.090 Ft 6%
Előrendelhető

A Husqvarna TR348 rotációskapa egy erős és hatékony kerti eszköz, amely ideális választás nagyobb területek  talajműveléséhez. A gép erőteljes motorral rendelkezik, amely könnyedén megbirkózik a nehéz feladatokkal.

A TR348 rotációskapa kiváló stabilitást és irányíthatóságot nyújt. Robusztus kialakítása és magas minőségű anyagokból való összeszerelése biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, így hosszú éveken át problémamentesen használható.

 A rotációskapa a talajt könnyedén fellazítja és forgatja, így javítja a talaj szerkezetét és elősegíti a megfelelő növényi növekedést.

A Husqvarna TR348 rotációskapa könnyű kezelhetősége és ergonomikus kialakítása révén kényelmesen használható hosszabb ideig is anélkül, hogy túlzottan megterhelné a felhasználót. A gép hatékonyan dolgozik, miközben minimalizálja a rezgést és a zajszintet, ezáltal kellemesebbé téve a munkavégzést.

Összességében a Husqvarna TR348 rotációskapa kiváló választás a kertműveléshez és a fűbetakarításhoz. A magas minőségű anyagokból való építése és a megbízható teljesítménye révén segít maximalizálni a hatékonyságot és a munkavégzés eredményességét.

.

Husqvarna TF225 Rotációskapa

229.900 Ft 249.990 Ft
20.090 Ft 8%
Előrendelhető
Egyszerű, praktikus, könnyen manőverezhető motoros kapa. Csendes és könnyen indítható motor. Állítható fogantyúval és védőtárcsákkal.

Ekekészlet gumikerekekkel és ellensúlyokkal

145.400 Ft
Előrendelhető
Ekekészlet gumikerekekkel és ellensúlyokkal

Kerék

Előrendelhető
Kerék készlet kapához.

Gyomláló

Előrendelhető
Távolítsa el a gyomokat az ágyásból a gyomláló tartozékkal.

Mohagereblye kapához

Előrendelhető
Küzdje le a mohát a gyepben a mohagereblye tartozékkal.

Töltögetőeke

Előrendelhető
A töltögetőeke tartozékkal a kultivátor az ágyásokban használt barázdák kialakítására is alkalmas.

Burgonyabetakarító eke

Előrendelhető
Megkönnyíti a burgonya betakarítását.

Husqvarna TF 335 Rotációskapa

279.900 Ft 299.990 Ft
20.090 Ft 7%
Előrendelhető

Megbízható, könnyen üzemeltethető motoros kapa kiváló motorral, hátramenettel, és levehető meghajtóházban zsírzógombbal felszerelve. Kényelmes, állítható és összehajtható tolókar, fogantyúra szerelt sebességváltó, szállítókerék, vonórúd és növényvédő fokozza a használhatóságot és könnyíti meg a tárolást.  A fémkerekes töltögető eke külön kiegészítőként kapható.

Husqvarna TF 435P Rotációskapa

399.900 Ft 439.990 Ft
40.090 Ft 9%
Előrendelhető
Kiváló motoros kapa tapasztalt kertészek számára, megerőltető munkálatokhoz. Motorja erőteljes, hatékony, csendes és könnyen indítható. A gép háromsebességes (kettő előre-, egy hátramenet), és pneumatikus kuplung gondoskodik a verhetetlen teljesítményről és irányíthatóságról. Növényvédő, terelőlemez, szállítókerék és vonórúd teszi még a legnehezebb feladatokat is könnyebbé, míg a kényelmes, állítható fogantyúnyél kiváló ergonómiát kínál. A választható tartozékoknak – például eke, burgonyaszedő eke, hótoló lap és töltögető eke – köszönhetően a termék még sokoldalúbb.