Védősisakok

Feje, szeme, és füle professzionális védelmet érdemel. A Husqvarna alapos kutatásnak és termékfejlesztésnek vetette alá a legsérülékenyebb testrészek védelmét. A professzionális felhasználókkal való szoros és hosszan tartó együttműködés eredményeként az ergonomikus kialakítású fej-. és fülvédők kiváló kombinációját kínáljuk. Ha éppen olyan hangulatban van, hogy szívesen hallgatna zenét, fülvédőinkkel ezt is megteheti a beépített hangszóróinak köszönhetően.

Fejünk az egyik legsérülékenyebb testrészünk. Védje fejét a Husqvarna sisakjaival. Széles termékválasztékunk tagjait minden szükséges eszközzel felszereltük: hallásvédőt és ellenzőt tartalmaznak, így egyszerre biztonságosak és kényelmesek.

Rendezés:

Classic erdészeti sisak

14.900 Ft
Előrendelhető

Kisebb erdészeti és kerti munkára tökéletesen alkalmas sisak. Hagyományos hatpontos műanyag pánttal és egy kézzel állítható csúszó szorítóval. A pánt mélysége is három fokozatban állítható az egyéni illeszkedés érdekében. A hallásvédőket optimális ergonómiára tervezték. Arcvédő fémrács védelmet és jó láthatóságot biztosít.

Husqvarna Spire Vent arborista sisak

29.990 Ft
Előrendelhető

A Husqvarna Spire Vent sisak arboristáknak. Könnyű és jól szellőzik a maximális kényelem érdekében.

Megfelel a magasban végzett munkára vonatkozó EN 12492 európai szabványnak.

Védősisak Functional

39.990 Ft
Előrendelhető
A Functional típusú védősisak számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. Erdészek számára készült, akik napi munkájuk során figyelnek a biztonságra, és a kényelmes viseletet kedvelik. Kis nyomást gyakorol a fejre, a 6-pontos szíj kényelmet biztosít és az új UltraVision arcvédővel van felszerelve, mely a fény kis részét szűri csak ki, ezáltal jobb látást tesz lehetővé. A hallásvédő optimális kialakítású, hosszútávon is kényelmes a viselete.

Erdész Sisak, Technical

45.190 Ft
Előrendelhető
Teljesen újjátervezett, robusztus, mégis könnyű sisak hallásvédővel. A sisak többféleképpen is állítható, az egyéni igényekhez való igazodás érdekében. Új, innovatív szellőzőrendszere kényelmes hőmérsékletet biztosít. Az arcvédő új kialakítása nagyobb védelmet nyújt az arcnak, fel- és lehajtott állapotban is tökéletes látást biztosít. Az FM rádiós hallásvédő igény esetén megvásárolható. Beépítésre került a fejlámpa rögzítésére szolgáló talp a sisakba.  Gyorsan és könnyen állítható méret egy kézzel, így könnyen kezelhető viselés közben is. Az egyedi kialakítás teljesen szabad kilátást biztosít ha a sisakrostély felső pozícióban van. Szellőző rendszer nagy és széles lyukakkal a kellemes hőmérsékletért. A lyukak fém ráccsal vannak befedve, hogy a piszok és víz ne kerüljön bele. A sisak UV védelme fokozatosan csökken. Az UV érzékelő megmutatja, hogy mi a sisak aktuális állapota és mikor kell azt cserélnie. A sisak minden szögből fényvisszaverő. Ez biztosítja, hogy minden esetben látható sötétben. Ez a termék megfelel a KWF Profi előírásoknak.

Husqvarna Védősisak

4.200 Ft
Előrendelhető
Husqvarna védősisak, megfelel az EN397 szabványnak.