Szállítás

 

Termékeinket kiszállítással is megvásárolhatja webáruházunkon keresztül, de van lehetősége személyes átvételt is választani (miskolci üzletünkben.).

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, (GLS, vagy saját gépkocsival történő kiszállítással). A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: GLS futárszolgálattal, saját (Kazinc-Logger Kft.) gépkocsival, személyes átvételi lehetőség üzleteinkben. 
Kiszállítási idő: Visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. 
Husqvarna, Ariens és AS Motor minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, Husqvarna traktorokat, Husqvarna Zero-Turn, Ariens Zero-Turn és AS Motor gépeinket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! Nagygép kiszállítás előre egyeztetett időpontban, akár már 24 ÓRÁN BELÜL megtörténhet raktáron lévő termékek esetén!

Szállítási díjak:
Magyarország területére történő kiszállítás esetén: 
0-29.999 Ft : 1574,80 Ft + ÁFA
30.000 Ft felett: INGYENES
Más, EU országokba történő szállítás esetén a rendelést követően adunk információt a szállítási költségről. 
A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
További részleteket a Vásárlási feltételek oldalunkon olvashat.