Rólunk

ISMERJE MEG A GRÖNWAY-T

A Grönway-nél hiszünk abban, hogy a nagyszerű kerti munkához nagyszerű eszközök kellenek, így elhozzuk Önnek a legkiválóbb Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale gépeket és eszközöket. Csapatunkkal már 20 éve támogatjuk a favágókat, hobbikert tulajdonosokat, kertészeket és az ipari zöldterület gondozókat abban, hogy az általunk átadott gépekkel, és a mögötte lévő szakértelmünkkel segítsük őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki a favágásból, kertészkedésből. Miskolci üzletünkben nap-mint nap szenvedélyesen állunk személyesen bolti vevőink rendelkezésére, és ezt a szakértelmet adjuk át webshopon keresztüli vásárlóinknak is, akár a telefonos termékválasztó kertigép szaktanácsadásunk keretében, akár a nálunk olvasható blogbejegyzésekben, vagy akár csak 1-1 termékleírásban is.

 

Tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk minden általunk eladott gép iránt, így a vásárlások kiszolgálásakor és utánkövetésekor az a legfőbb célunk, hogy sok örömet lelje a kerti gépből az, aki a Grönway-től, azaz tőlünk vásárol. Az a célunk, hogy Magyarország vezető kertigép webshopjává váljunk, az elmúlt 20 év és a vásárlói visszajelzések alapján nagyon jó úton járunk! Örömünkre szolgál, hogy Ön is rátalált a Grönway-re, most e sorokat olvassa! Válogasson kínálatunkban a legkiválóbb Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale termékek között, ismerje meg csapatunkat, és bízunk benne, hogy pár kattintás múlva Önt is a vásárlóink között köszönthetjük!

A Grönway küldetése

A Grönway küldetése kiváló minőségű kertészeti és erdészeti gépek széles skálájának kínálata révén - beleértve olyan neves márkákat, mint Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale - azon igyekszünk, hogy minden favágónak, kiskert tulajdonosnak és kertésznek megfelelő, hatékony és megbízható eszközöket biztosítsunk. A célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szakmai tapasztalatot és élményt nyújtsuk mind a fizikai üzletünkben, mind online vásárlásuk során, és ezzel hozzájáruljunk a kertészet és favágás területén végzett munkájuk sikeres és örömteli kivitelezéséhez.

20 éves tapasztalattal

Grönway, 20 éves tapasztalattal a háttérben, elkötelezve áll ügyfelei szolgálatában a kertészeti és erdészeti gépek területén. Kiemelkedő minőségű termékeink tanúskodnak arról, hogy hosszú évek alatt megszerzett szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal büszkélkedhetünk. A 20 éves múltunk a területen azt erősíti meg, hogy nem csupán értékesítők vagyunk, hanem megbízható partnerek, akik a kertészet és favágás területén végzett munkájukat mindig támogatják. A fizikai üzletünkben és online jelenlétünkben is arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csak termékeinket, hanem egyúttal szaktudásunkat és tapasztalatunkat is biztosítsuk.

Jöjjön el üzletünkbe

Hadd invitáljuk Önöket a Grönway Miskolci Üzletébe, ahol 20 éves tapasztalattal és elkötelezettséggel várrjuk a kertészeti és erdészeti gépek területén! Látogassanak el hozzánk, és fedezzék fel a legújabb és legfejlettebb kerti eszközöket olyan neves márkáktól, mint Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale.

A GRÖNWAY CSAPATA
Péter Máté ügyvezető

A Grönway élére állva építem a sikeres jövőt. Az irányításom és elkötelezettségem a minőség és innováció iránt formálja a vállalatot. A négykerekes nagygépek szakértője, legyen az egy Husqvarna traktor, rider, AS-Motor magassági gazvágó.

Péterné Magdi üzletvezető

Miskolci Grönway üzletünk szívét alkotom. Személyes kapcsolatokat ápolok ügyfeleinkkel, hogy különleges élményt nyújtsunk a bolti eladás során. A régi Husqvarna típusokat is ismerem, alkatrész rendelésben is számíthat a segítségemre!

Péter Balázs robotfűnyíró szakértő

Művész vagyok a kertekben, robotfűnyíró szakértőként szállítom a gondozásmentes zöld füves terület élményét ügyfeleink részére. Az Ön kertje lehet a következő?

Oravecz Zsolt szervizes

A gépek megbízhatóságának és szaktudásának őre vagyok. Ügyfeleink bíznak bennem, hogy minden gépük kiválóan működjön!

Kelemen Zsolt marketinges

A Grönway "digitális arca" vagyok. Kreativitásom és stratégiám révén örömöt hozok ügyfeleink életébe, és népszerűsítem márkánkat. Lehet Ön lesz a következő vásárlónk?

Ortó Gábor "A szállító"

Kezem alatt ég a munka, hol a szakszervízben segítek, hol a négykerekes nagygépeket szállítom ki, vagy az üzletben is találkozhat velem. Lehet Önnek viszem a következő fűnyíró traktort?