Kertészeti Kalandok

Üdvözljük a Kazinc-Logger Kertészeti Műhelyében! Itt felfedezheti a kiváló minőségű Husqvarna kertészeti eszközök varázslatos világát. De olvashat az AS Motor magazgazvágóinak hatékonyságáról, a Volpi originale eszközeinek nagyszerűségéről is!

Az innovatív metszőollók, hatékony fűnyírók és erőteljes láncfűrészek segítségével kertje egyszerűen csodálatos lesz. Ismerje meg, hogyan válasszon a Husqvarna kínálatából megfelelő fűnyírót, amely gondoskodik a gyepe egészségéről. Tanulja el, hogyan használhatja a Husqvarna láncfűrészt biztonságosan és hatékonyan. Kövesse blogunkat, hogy naprakész legyen a legújabb Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale technológiákkal és tippekkel, és hozza ki a legtöbbet a kertészeti élményből a Husqvarna, AS Motor, Ariens és Volpi Originale kiváló eszközeivel!

Robotfűnyíró telepítéssel? Grönway!

Robotfűnyíró telepítéssel? Grönway!

Tudta, hogy mi a Grönway-nél nem csak eladjuk a Husqvarna robotfűnyírókat, de van egy Robotfűnyíró Telepítő szolgáltatásunk is? Mit kínálunk ebben a szolgáltatásban Önnek?
CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken

CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken

A robotfűnyírók következő generációja, a CEORA™ a tökéletes megoldás minden zöldterületi szakember számára, aki nagy pázsitot kezel, legyen az egy futballpálya, egy golfpálya vagy éppen egy gyári-ipari környezet nagyméretű zöldterülete.
Téli Kerti Kihívások: A Husqvarna és Volpi Originale Kulcsszerepe

Téli Kerti Kihívások: A Husqvarna és Volpi Originale Kulcsszerepe

Üdvözlöm Önöket a Kazinc-Logger blogján! Ahogy a hideg hónapok beköszöntenek, megmutatjuk, hogyan vehetik fel a harcot a téli kerti kihívásokkal a megfelelő eszközök és taktikák alkalmazásával.