Védőruházat

Könnyű, kényelmes és védelmet biztosít. A védőruházatainkat úgy terveztük, hogy akadályoztatás nélkül biztonságban legyen bennük. Az egyes feladatok különböző követelményeket állítanak, és a jó védőfelszerelésnek a körülményektől függetlenül megbízható védelmet kell nyújtania. A védőruházat kínálatunknál mindenféle feladattípusra gondoltunk.

A legfrissebb újításokat kínálják a kialakítás és a kiváló minőségű anyagok terén, ezzel biztosítják a munka sikeres elvégzéséhez szükséges kellő szintű védelmet és kényelmet. Az 1950-es évek óta, amikor az első favágó a sapkáját sisakra cserélte, a védőfelszerelések célja a sérülések megelőzése volt. Ismerje meg, hogy a Husqvarna új védőruházat termékcsaládja miért jelent egy újabb előrelépést a biztonság, a kényelem és a hatékonyság terén.

Rendezés:

Husqvarna Erdész Kabát, Classic XL

20.900 Ft
Előrendelhető

Modern és letisztult megjelenésű mindőségi részletekkel, mint például a nagy méretű fényvisszaverő logók. Az ujjak végén lévő gombokkal szűkítheti illeszkedését, és a kabát felső része magas színerejű narancssárga színű, hogy jól látható legyen. Cipzáros mellényzsebbel és két oldalzsebbel.

Méret:XL

Husqvarna Vágásbiztos Nadrág Classic 56

50.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Vágásbiztos nadrág.

Méret:56

Husqvarna Nadrág Fűkaszához, Technical 56

48.300 Ft
Előrendelhető

Kifejezetten bozótvágóval vagy szegélynyíróval hosszan tartó munkára tervezett nadrág. Víztaszító anyag a lábszár alsó részén, valamint extra megerősítéssel elöl, továbbá előre hajlított térdek és szellőző cipzárak hátul a szárakon, kiváló védelmet és kényelmes munkavégzést biztosítanak. Zseb a csípőt tehermentesítő extra párnáknak, amely elnyeli az ütéseket és rezgést. Fényvisszaverő csíkok és logók láthatóvá teszik a sötétben is. Csípőzseb a bélés részére, védelem a fűkaszálás alatt Párnázott védelem az lábszár alsó résznél, hogy megakadályozza a murva vagy kavics felverődés okozta sérüléseket. A lábrész hátsó felén található cipzárak lehúzhatók a jobb szellőzés érdekében.

Méret:56

Husqvarna Erdész Kabát, Classic L

20.900 Ft
Előrendelhető

Modern és letisztult megjelenésű mindőségi részletekkel, mint például a nagy méretű fényvisszaverő logók. Az ujjak végén lévő gombokkal szűkítheti illeszkedését, és a kabát felső része magas színerejű narancssárga színű, hogy jól látható legyen. Cipzáros mellényzsebbel és két oldalzsebbel.

Méret:L

Husqvarna nadrágtartó gombos

10.500 Ft
Előrendelhető
A nadrágtartó gombokkal rendelkező nadrágokhoz való. Bőr szíjjakkal rögzíthető. Széles és állítható hosszúságú.

Nadrág, Classic 54

30.200 Ft
Előrendelhető

Kidolgozott, modern fazonú nadrág, részleteiben is minőségi, mint pl. a fényvisszaverő logó. Gumírozott derék, első zsebekkel, egy hátsó zsebbel és a láb hátsó részén szellőző cipzárakkal. Colstok zseb is található rajta, melyet használat előtt fel kell vágni.

Méret:54

Husqvarna Kantáros vágásbiztos nadrág Classic 50

55.800 Ft
Előrendelhető

Kantáros nadrág fazon, cipzáros zsebbel a mellrészen és két oldalsó zsebbel. Kidolgozott, modern fazonú nadrág, fényvisszaverő logóval, zsebekkel és szellőző cipzárakkal a láb hátsó részén és vonalzózsebbel a lábon. A nadrágtartók jól látható színűek és könnyen rögzíthetők. Colstok zseb is található rajta, melyet használat előtt fel kell vágni.

Méret:50

Kabát Fűkaszához, Technical L

45.500 Ft
Előrendelhető

Megterhelő professzionális munkára tervezve. Tartós anyagból, extra megerősítésekkel az igénybevett részeken. Zsebek a vállakon tehermentesítő extra párnákkal. A hajlított karok és meghosszabbított hátrész a munkát még kényelmesebbé teszik. Szellőző cipzár a hónalj alatt és a hátul megerősített szellőző rész kényelmes hőmérsékletet biztosít egész nap. A mellényzsebek könnyen elérhetőek a heveder viselése közben is. Fényvisszaverő csíkok és logók, hogy a sötétben is jól látható legyen.

Méret:L

Nadrág, Functional

38.300 Ft
Előrendelhető
A vágásvédelemmel ellátott nadrág tökéletes és modern megjelenésű minőségi részletekkel, mint például a megerősítés a térdeknél és az alsó lábszáron, valamint nagy fényvisszaverő logók. Robosztus tartós anyagokból készült, testhezálló és egész éves használatra tervezett funkcionális védőruha. Szellőző cipzárokkal és fényvisszaverő szalagokkal a láb hátsó részén. Három cipzárral, kettő elöl és egy hátul, továbbá magasított hátsó derékkal.

Kantáros nadrág, Classic

39.990 Ft
Előrendelhető
Kantáros nadrág fazon, cipzáros zsebbel a mellrészen és két oldalsó zsebbel. Kidolgozott, modern fazonú nadrág, fényvisszaverő logóval, zsebekkel és szellőző cipzárakkal a láb hátsó részén és vonalzózsebbel a lábon. A nadrágtartók jól látható színűek és könnyen rögzíthetők. Colstok zseb is található rajta, melyet használat előtt fel kell vágni.

Kantáros Nadrág, Functional

42.400 Ft
Előrendelhető
A vágásvédelemmel ellátott kantáros nadrág tökéletes és modern megjelenésű minőségi részletekkel, mint például a megerősítés a térdeknél és az alsó lábszáron, valamint a nagy fényvisszaverő logók. Robosztus tartós anyagokból készült, testhezálló és egész éves használatra tervezett funkcionális védőruha. Szellőző cipzárokkal és fényvisszaverő szalagokkal a láb hátsó részén. Öt cipzárral, kettő elöl és egy hátul, kettő a partedlin.

Kabát, Functional

35.300 Ft
Előrendelhető
A kabát tökéletes és modern megjelenésű minőségi részletekkel, valamint a nagy fényvisszaverő logók. Robosztus tartós anyagokból készült, testhezálló és egész éves használatra tervezett funkcionális védőruha. A hónaljban kétirányú cipzáras szellőzővel magas fényvisszaverő csíkokkal a karokon, hogy a sötétben is jól látszódjon. A kabát dereka, alsó része, valamint a csukló résznél lévő gombok állíthatók a tökéletes illeszkedés érdekében. A kabátnak két mellzsebe és kényelmes, puha gallérja van.