Husqvarna 340iBT Akkumulátoros Levélfújó

219.990 Ft 197.900 Ft Kedvezmény: -22.090 Ft -10%
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé!
Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Tapasztalja meg a kültéri takarítási munkát lenyűgözően alacsony zaj- és rezgésszint mellett ezzel az erős és jól kiegyensúlyozott hátizsákos akkumulátoros fúvóval. A fúvó lenyűgöző, 17 N fújóerőt biztosít, és intuitív felhasználói felülettel, valamint két automatikus kapcsolóval ellátott BLi-akkumulátor-nyílással rendelkezik, amely a munka elvégzéséig tartja a munkát.

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

TERMÉKJELLEMZŐK

Kefe nélküli motor

A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.

Intuitív kezelőelemek
 

Kezelése új, intuitív felhasználói felülettel. A gombok mérete könnyen manőverezhető még kesztyűben is. A billentyűzet akkumulátor sávja mutatja az akkumulátor állapotát, segít megtervezni a munkát a hátralévő üzemidő alapján.

Alacsony fenntartási költség

Nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektornikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.

Lítiumion-teljesítmény

A lítiumion-akkumulátor tartós és első osztályú teljesítményt biztosít.

Dupla akkumulátor hely

Két akkumulátornyílás hosszabb üzemidőt biztosít, míg az automatikus kapcsoló automatikusan aktiválódik, amikor az első akkumulátor lemerül

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Garancia magánszemélyeknek 24 hónap
Gyártási év 2023-2024
OEM szívócső Kerek
OEM heveder Beépített
OEM gyűjtőzsák Nem
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor feszültsége 36 V
Az akkumulátor típusának neve --
Az akkumulátor-töltő típusának neve --
Mellékelt akkumulátorok száma --
Légáramlás a csőben 11,5 m³/perc
Levegő sebessége (kerek csővég) 52 m/s
Blowing Force 12 N
Blowing Force, boost mode 17 N
Air flow in pipe, boost mode 13,7 m³/perc
Levegősebesség 52 m/s
Air speed, boost mode 61 m/s
Súly akkumulátor nélkül 6,3 kg
Zajszint 78 dB(A)
Zajszint, mért 93 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 94 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú 0,1 m/s²

Kapcsolódó termékek

Husqvarna QC500 Akkumulátor Töltő

65.900 Ft 72.990 Ft
7.090 Ft 10%
Raktáron
Hihetetlenül gyors töltés professzionális vagy részidős használatra. 2 LED-es töltés-jelző és nagy teljesítmény. Az 500W teljesítmény aktív akkumulátor hűtéssel akár 50%-al gyorsabban töltheti az akkumulátorokat, mint a QC330 töltőnk, csökkentve az állásidőt , így növeli a termelékenységet.

Husqvarna BLi200 Akkumulátor

99.990 Ft
Raktáron
Egységesített akkumulátor professzionális vagy részidős használatra. 4 LED-es töltésjelzővel rendelkezik, minden időjárási körülmény között használható és kiváló a hűtése. Akár 1500-szor is újratölthető.

Hasonló termékek

Husqvarna 525iB Mark II Akkumulátoros Levélfújó

179.900 Ft 199.990 Ft
20.090 Ft 10%
Raktáron

Könnyű, erőteljes és jól kiegyensúlyozott lombfúvó, hogy a hosszú műszakok alatt is kényelmesen dolgozhasson. A ventilátor konstrukciójának és a Li-ion akkumulátorának köszönhetően csendes. Szimpla heveder mellékelve. Fröccsenő víz ellen védett (IPX4). Nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektornikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent. Kefe nélküli motor, magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez. Hevederrel és rögzítőszemmel felszerelt géppel kényelmes munkahelyzetben dolgozhat. 36V lítiumion-akkumulátort megerőltető és tartós professzionális használatra tervezték. Minden akkumulátoros termékhez használható, így könnyen cserélheti ugyanazt az akkumulátort fűkaszában, lombfúvóban, láncfűrészben és sövényvágóban is, ezzel folytathatja megszakítás nélkül a munkát. Az akkumulátorok a leggyorsabb és leghatékonyabb munkavégzést teszik lehetővé. Ergonomikus fogantyú a nagyobb kényelem érdekében és könnyen elérhető kezelőgombok. Kialakításának köszönhetően a továbbfejlesztett motorlapát az akkumulátoros termékcsaládon belül a legjobb teljesítményt nyújtja.

Akkumulátor és töltő nélkül!

Husqvarna 120iBV akkumulátoros lombfúvó/szívó akkumulátorral és töltővel

139.900 Ft 149.990 Ft
10.090 Ft 7%
Előrendelhető

Váltson könnyedén lombfúvó és lombszívó között ezzel a 2 az 1-ben eszközzel!

Kezelje hatékonyan a faleveleket a multifunkciós és többszintű 120iBV akkumulátoros lombfúvóval. Egyetlen eszköz használata nélkül váltson fúvó és szívó üzemmód között. A kefe nélküli motor optimális üzemidőt és teljesítményt garantál, a kompakt méret, párnázott hám és kiegyensúlyozott test pedig könnyebb manőverezést, nagyobb produktivitást és kevesebb fáradtságot biztosít. Az ergonomikus fogantyúk és a strapabíró digitális felület intuitív használatot nyújtanak. Ez a lombszívó a Husqvarna BLi 36V akkumulátorrendszer része, ideális kisebb és közepes méretű feladatokhoz."

Husqvarna 120iB Akkumulátoros Levélfújó Akkumulátorral és Töltővel

115.900 Ft 125.990 Ft
10.090 Ft 8%
Előrendelhető
Kis és könnyen használható akkumulátoros levélfújó. A benzinüzemű gépekhez képest alacsony az összsúlya azáltal, hogy kevesebb összetevőből áll és nagyon könnyű elektromotor hajtja.
Az alacsony zajszint hosszabb munkaidőt tesz lehetővé és ott is dolgozhat a géppel, ahol zajkorlátozás van. A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.

Akkumulátorral és töltővel!
Termék címkék:
akkumulátoros levélfújó lombfújó