Husqvarna AT 39 tűvibrátor

109.500 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
A Husqvarna AT a Husqvarna AME 1600 meghajtóegységgel használható betonvibrátor-fejek sorozata. Ideális belépő szintű megoldás öntött padlókhoz, lapokhoz és gerendákhoz a házépítési munkálatok során. A 3 lépcsős moduláris kialakítás nagyfokú sokoldalúságot kínál a Superflex tömlők és az AT fejek 16 különböző kombinációjával, hogy megfeleljen az aktuális munkakövetelményeknek. A vibrátorfejek tartósak, könnyen kezelhetők és hosszú élettartamot biztosítanak.
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2022-2023

Hasonló termékek

Husqvarna Superflex 30 flexibilis tengely

80.400 Ft
Raktáron
A Husqvarna Superflex az AT vibrátorfejekhez használható hajlékony tengelyek sorozata. Különböző hosszúságban kapható az igényei kielégítésére. A gyorscsatlakozó megoldásnak köszönhetően a hajlékony tengely nagyon egyszerűen, egyetlen gombnyomással felszerelhető az AME 1600 meghajtásegységre.

Husqvarna AME 1600 Betonvibrátor

204.500 Ft
Raktáron
Az AME 1600 egy kis tömegű hordozható elektromos meghajtóegység, mely a moduláris AT vibrátorfejekkel kompatibilis. Vékony rétegeknél és alacsony roskadásoknál nagyobb kihívásokat is képes kezelni. A meghajtóegységtől elérhető azonnali sebesség és teljesítmény hirtelen gyorsulást eredményez, ami hozzájárul a kiemelkedő teljesítményhez.
Termék címkék:
betonvibrátor