Husqvarna Ideiglenes kerítés robotfűnyírókhoz

15.500 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Husqvarna Ideiglenes kerítés robotfűnyírókhoz. Előfordulhat, hogy a kert kisebb-nagyobb részeire átmenetileg nem szeretné beengedni robotfűnyíróját, ilyen lehet például a gyerekmedence helye, vagy akár a frissen felülvetett részek megóvása is. A kis kerítésrendszer megbízhatóan megállítja a robotfűnyírót, a használata pedig gyerekjáték. Így nem szükséges a robot nyírási területét átkábelezni, vagy a beállított programját módosítani. 

A készlet tartalma 12 db kerítéselem.

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

Husqvarna Automower Táska

14.900 Ft
Előrendelhető

A speciális hordtáska segítségével a Husqvarna Automower® könnyen szállítható a távoli területek között.

Tisztító és Karbantartó Készlet Robotfűnyíróhoz

13.900 Ft
Raktáron
A készlet az Automower szezon alatti könnyebb tisztítására és karbantartására szolgál. A készlet a következőket tartalmazz: két speciális kefe, csavarhúzó a vágókések cseréjéhez, csiszoló párna a fűnyíró és a töltőállomás csatlakozóinak tisztításához, törlőkendő és egy műanyag ápoló spray, hogy  a műanyag alkatrészek fényesek maradjanak.

Husqvarna Endurance Kések

12.900 Ft
Előrendelhető
A tartós kések új generációja, melynek élettartama, a lengőkés kialakításának és a Quadra élrendszernek köszönhetően, több mint kétszerese a hosszú élettartamú biztonsági késeknek. A kialakítás miatt a kések éle keményebb és élesebb, anélkül hogy a biztonsági előírásokat veszélyeztetné.
6 db