Husqvarna mulcsozó fedél 38"

8.990 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
A fedél elzárja a vágóasztal kidobó nyílását. 97cm vágószelességű traktorokhoz.
Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Kapcsolódó termékek

Utánfutó 275

127.400 Ft
Előrendelhető
Erős utánfutó lehajtható hátsó fallal a könnyű be- és kirakodás érdekében.

Rakodórámpa Egyenes 200x1500

79.900 Ft
Raktáron
Egyenes rakodórámpák tengervíz álló alumíniumból, a jól ismert O3 csúszásmentes felülettel, mely minden keréknek biztos tapadást biztosít még nedves csúszós időben is. A rakodórámpák jól használhatók utánfutókhoz. A rámpákat párban árusítjuk.
 
200x1500x35

Takaróponyva Oldalkidobós Traktorokhoz

29.900 Ft
Előrendelhető
Teljes méretű takaróponyva traktorokhoz. Vízálló nylonból készült. Az alsó része húzózsinórokkal állítható, szellőzőnyílásokkal.

Szerszámalap

Előrendelhető
Tartós acélból készült szerszámalap, univerzális csatlakozóval. Levegőztetővel és szellőztetővel lehet kiegészíteni. A különböző szerszámok egyszerűen cserélhetők a szerszám nélküli csatlakozórendszerrel. A hagyományos szerszámokhoz képest kevesebb helyre van szüksége tároláskor.

Fűhenger

99.690 Ft
Előrendelhető
Húzható vagy tolható nagy sűrűségű polietilén fűhenger – régi Eurogarden = 460 mm átmérőjű – 910 mm-es munkaszélesség (1060 mm teljes munkaszélesség) – Vízzel feltöltve akár 164 kg tömegű is lehet, de homokkal is feltölthető.

Hasonló termékek

CSÚSZÁSMENTES SZŐNYEG (IKON XD)

Előrendelhető

A csúszásmentes szőnyeg kényelmesebbé teszi a vezetést. A szőnyeg elnyeli a lábat érő rezgéseket és megakadályozza a láb megcsúszását vezetés közben, valamint fel- és leszálláskor. Időjárásálló 100% gumiból készült, könnyen eltávolítható és tisztítható.

FLEXTEND KARTÁMASZ

Előrendelhető

Minden Ariens Zero-turn fűnyírón használható. Hosszabb fűnyírás közben tehermentesíti a váll és felkar környékét.

GYORSTÖLTŐ (ZENITH E)

Előrendelhető

A gép négy akkumulátorát 12 óra helyett mindössze 5,3 óra alatt tölti fel. A gyorstöltő egy másik szabványos töltőből áll, Y csatlakozóval. Ez az eredeti töltőhöz van párosítva, így megduplázódik a töltési kapacitás.

Termék címkék:
Husqvarna fűnyírótraktor tartozé