Volpi PV295 Akkumulátoros metszőolló

129.900 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
A PV295 hatékony és precíz akkumulátoros metszőollő. A Predator Line termékcsalád azoknak készült, akiknek nincsenek speciális szakmai igényeik, de megfelelő eszközt szeretnének használni kertjük metszéséhez, vagy egy kisebb gyümölcsös, vagy szőlő gondozásához. A PV 295 egy olyan kutatás eredményét képviseli, amely kifejezetten a zöld környezetben dolgozók igényeire épült. A PV295 akkus metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdaságban, kertészetekben és parkfenntartóknak. Az újratölthető lítium akkumulátorok és a 150 W-os szénkefekefe nélküli motor maximális teljesítményt biztosít gyors töltési idővel, lehetővé téve a folyamatos és pontos munkát. Cserélhető acél pengéi maximális 28 mm átmérőjű vágási kapacitást tesznek lehetővé, a nagy ellenállású technopolimer ergonomikus fogantyú pedig a biztonságos fogást garantálja, és csökkenti a kéz fáradtságát a metszés során. Teljes és részleges vágásszámlálóval és akkumulátor töltöttségi szintjelzővel ellátott kijelzővel, valamint progresszív vágással van felszerelve.
Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2023
Motor Kefe nélküli motor
Vágási kapacitás max. Ø28 mm
Súly 0,68 kg
Progresszív vágás Igen
Akkumulátor 2 újratölthető lítium akkumulátor
Kijelző Teljes és részleges vágásszámlálóval és akkumulátor töltöttségi szintjelzővel
Névleges teljesítmény 150W
Akku kapacitás 2,5 Ah
Töltési idő 2-3 óra

Hasonló termékek

Volpi Predator PV280 akkumulátoros metszőolló

99.900 Ft
Előrendelhető

Nagy teljesítményű félprofesszionális akkumulátoros metszőolló. A Predator Line a Volpi Originale dedikált termékcsaládja azoknak, akiknek nincs különösebb szakmai igényük, de szeretnének megfelelő eszközt használni saját kertjükben való metszéshez, vagy egy kis gyümölcsös vagy szőlő gondozásához. A természetben dolgozók igényeit figyelembe vevő kutatás eredménye, amelyet a gyártói márka garanciájaként a megbízhatóság és a biztonság rendkívül magas színvonala jellemez. A PV280 akkumulátoros metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdasági, parkfenntartói és kertészeti használatra. Az újratölthető lítium akkumulátoroknak és a 150 W-os kefe nélküli motornak köszönhetően gyors töltési időkkel nagy teljesítményt biztosít, így folyamatos és precíz munkát tesz lehetővé.

Volpi PVS5100 akkumulátoros ágvágó láncfűrész

79.900 Ft
Előrendelhető
A PVS5100 a Volpi Predator sorozat legpraktikusabb kézi akkumulátoros láncfűrésze. Dupla biztonsági kapcsolóval, 1/4"-os lánccal védőburkolattal és 5"-os vezetőlemezzel, ergonomikus fogantyúval, kézvédelemmel van felszerelve. A lánckenőolaj tartály beépített, és az olajszint mindig kívülről látható. A kenés manuálisan történik. Tartozékként két 14,4 V-os 2,5 Ah-s újratölthető lítium akkumulátor érkezik, amelyek kompatibilisek a Predator termékcsalád összes akkumulátoros metszőollójával.

Volpi PV360 akkumulátoros metszőolló

199.900 Ft
Raktáron
A PV360 a Volpi Originale nagy teljesítményű vezeték nélküli lítium akkumulátoros metszőollója progresszív vágással. A vágópengék acélból készültek, a mozgó penge pedig cserélhető, alkalmas metszésre parkokban, kertekben és nagyobb gazdaságokban is. A maximális pengenyitás 32 mm, és mindössze 0,81 kg-os súlyával ez a metszőolló kényelmes és erőfeszítés nélküli munkát tesz lehetővé. Kefe nélküli motorral és pengemozgató rendszerrel van felszerelve, a gyors készenléti funkció pedig lehetővé teszi az üzemidő növelését. Az innovatív kijelző számolja a teljes és részleges metszéseket, így nyomon követheti az elvégzett vágások számát. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzője segít a szerszám tudatos és meglepetések nélküli kezelésében a hosszabb és igényesebb munkák során.
Termék címkék:
akkus metszőolló metszőolló