Volpi V-Black DEA permetező

2.990 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

A DEA egy 2 literes PE tartállyal rendelkező előkompressziós permetező, amelyet kertépítéshez és növénygondozáshoz terveztek. Speciális, állítható sárgaréz fúvókájának köszönhetően lehetővé teszi a növények speciális megoldásainak legjobb porlasztását. használat érdekében.

A DEA 2l-nek köszönhetően mindig zöld kertje lesz. A növények különleges gondozást és odafigyelést igényelnek, és ennek a kis nyomású permetezőnek köszönhetően a folyadékot apró cseppekre párologtathatja el, hogy óvatosan öntözze őket. 

Elérhetőség: Érdeklődjön
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

A tartály teljes térfogata 2 liter
Tartály HD polietilén
Polipropilén fej és ergonomikus fogantyú igen
Nettó tömeg 0,46 kg
Üzemi kapacitás 1,8 lt
Nyomás 2 bar
Állítható sárgaréz fúvóka Igen

Hasonló termékek

Volpi V-Black Kompress permetező

9.900 Ft
Érdeklődjön

A V. Black Kompress nyomáspermetező 6 literes űrtartalommal ideális eszköz a kertekben vagy üvegházakban végzett rutinmunkákhoz. Minden háztartási és hobbi felhasználó számára készült.  A permetezővel való munkavégzés egyszerű a praktikus fogantyúnak és a vállpántnak köszönhetően, amely gyors és kényelmes kezelést biztosít. A tartály néhány pillanat alatt max. 3 bar nyomás alá helyezhető. Minden felhasználó értékelni fogja a permetező könnyű súlyát is, a tartályon található biztonsági nyomáscsökkentő szeleppel, amely garantálja a biztonságos nyomás alá helyezést. A permetező rozsdamentes acélcsővel és állítható sárgaréz fúvókával rendelkezik.

Volpi V-Black Smart akkumulátoros kézi permetező

24.900 Ft
Érdeklődjön

Elektromos, 5 literes, akkus permetező.

Kiválóan alkalmas kertekbe, parkokba,fóliasátrakba foltkezelésekre, ahol nem kell sok permetlével dolgoznunk.

Könnyű kialakításának, fogantyújának és vállszíjának köszönhetően kényelmesen és jól hordozható. Membránszivattyúját lítium akkumulátor látja el, amely maximum 2,5 óra üzemidőt garantál. Egy töltéssel megközelítőleg 80 liter kifújására van lehetőségünk, 2 bar nyomás mellett.

Volpi Jolly M5V35 kézi gyomírtó

41.900 Ft
Érdeklődjön

A Jolly M5V35 elektromos gyomírtógép segítségével tényleg csak a nemkívánatos növények kapnak a gyomírtószerből. 34 cm-es területet lefedő védőburkolattal van felszerelve, amely kiváló olyan helyzetekben, amikor a növények nagyobb védelmet igényelnek.

Termék címkék:
kézi permetező permetező