Volpi V-black VITA 12 akkumulátoros háti permetező

42.900 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Volpi Originale 12 literes, lítium akkumulátoros permetezője, a V-Black sorozat új tagja, amelyet a Volpi Originale tervezett és büszkén gyártja Olaszországban. Fejlett műszaki és mechanikai technológiájának köszönhetően a VITA-t a permetezési műveletek megkönnyítésére tervezték. A VITA 12 literes tartálykapacitásásnak és cserélhető lítium akkumulátorának köszönhetően precíz és folyamatos munkát tesz lehetővé. Az állítható sárgaréz fúvóka precíz és professzionális permetezést tesz lehetővé; a párnázott és állítható vállpántok nem fárasztják a kezelőt használat és szállítás közben.

Elérhetőség: Érdeklődjön
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Tartálykapacitás 12 liter
Nyomás 6 bar
Vállpánt Állítható
Permetező szár Alumínium
Fúvóka állítható, sárgaréz

Hasonló termékek

Volpi Jolly M5V35 kézi gyomírtó

41.900 Ft
Érdeklődjön

A Jolly M5V35 elektromos gyomírtógép segítségével tényleg csak a nemkívánatos növények kapnak a gyomírtószerből. 34 cm-es területet lefedő védőburkolattal van felszerelve, amely kiváló olyan helyzetekben, amikor a növények nagyobb védelmet igényelnek.

Volpi V-Black Smart akkumulátoros kézi permetező

24.900 Ft
Érdeklődjön

Elektromos, 5 literes, akkus permetező.

Kiválóan alkalmas kertekbe, parkokba,fóliasátrakba foltkezelésekre, ahol nem kell sok permetlével dolgoznunk.

Könnyű kialakításának, fogantyújának és vállszíjának köszönhetően kényelmesen és jól hordozható. Membránszivattyúját lítium akkumulátor látja el, amely maximum 2,5 óra üzemidőt garantál. Egy töltéssel megközelítőleg 80 liter kifújására van lehetőségünk, 2 bar nyomás mellett.

Termék címkék:
akkus permetező permetező