2-ütemű olaj, LS+ 4l

22.900 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

A Low Smoke+ ásványi és szintetikus olajak keveréke. Nagyon kevés kipufogó füstöt termel és kiváló minőségű kenést biztosít nagy terhelésű motorokban és egyéb részeken, például a hajtókar csapágyban. Leginkább 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú láncfűrészekhez és tisztítófűrészekhez használható. Ez az olaj nagyon kevés kipufogó füst-kibocsátással rendelkezik, ami különösen fontos a növénnyel sűrűn benőtt területeken való használatkor. Alacsonyabb motorhőmérsékletet eredményez, mely növeli a motor élettartamát.  A Husqvarna Low Smoke+ olajban használt formula nagyon jó védelmet nyújt a sovány keverék és a szén okozta henger bemaródások ellen.

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

Husqvarna Ásványi lánckenő olaj 20L

25.190 Ft
Előrendelhető

Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez.A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását.A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.

2 ütemű XP olaj 4 Liter

27.990 Ft
Előrendelhető
A Husqvarna új teljesen szintetikus és biológiailag lebomló (64% acc OESD301B) XP Synthetic 2-ütemű olaj. Nagy terhelésre, motorsebességre, nehéz munkákhoz készült. Teljesen új, hamumentes kopáscsökkentő adalékkal fejlesztették ki, mely rendkívül jó kenést, kevés füstöt és tisztább motort eredményez. Kevesebb bevonatot képez a hengerben és a forgattyúházban, mint a hasonló más gyártmányú olajak. Minden Husqvarna termékhez alkalmas, különösen az 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú motorokhoz.

Husqvarna 10W30 Hajtómű olaj 1L

10.690 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű kimondottan a Husqvarna AWD ( összkerék hajtású ) gépek számára kifejlesztett hajtómű olaj. Nagy teljesítményű hidrosztatikus hajtófolyadék, súrlódást optimalizáló adalékanyagokkal.  Hőmérséklet változásokkal szemben stabil olaj ezért kiválóan alkalmas hideg és meleg körülmények között is. 

Termék címkék:
2t olaj kétütemű olaj LS+ olaj