Husqvarna 10W30 Hajtómű olaj 1L

10.690 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Kiváló minőségű kimondottan a Husqvarna AWD ( összkerék hajtású ) gépek számára kifejlesztett hajtómű olaj. Nagy teljesítményű hidrosztatikus hajtófolyadék, súrlódást optimalizáló adalékanyagokkal.  Hőmérséklet változásokkal szemben stabil olaj ezért kiválóan alkalmas hideg és meleg körülmények között is. 

Elérhetőség: 22 db raktáron
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

Aspen 2 Alkilát Benzin

9.590 Ft
Raktáron

A szokványok üzemanyag rengeteg etanolt és szénhidrogént tartalmaz, melyek felelősek a karburátor eldugulásáért. Az ASPEN üzemanyagnak köszönhetően akár egész télen a gépben maradhat az üzemanyag.Az ASPEN 2 alkilát benzin 2% biológiailag lebomló 2 ütemű motorolajat tartalmaz, így alkalmas láncfűrészekhez ,és minden 2 ütemű motorhoz. Teljesen szintetikus, 60% megújuló anyagot tartalmaz, biológiailag lebontható (28 nap után több mint 80%) hamutól és oldószerektől mentes. A szelepek és a dugattyúk tisztábbak maradnak, ezáltal csökkennek a karbantartási és javítási költségek.

 

Aspen 4 Alkilát benzin

9.290 Ft
Előrendelhető

A szokványok üzemanyag rengeteg etanolt és szénhidrogént tartalmaz, melyek felelősek a karburátor eldugulásáért. Az ASPEN üzemanyagnak köszönhetően akár egész télen a gépben maradhat az üzemanyag. Az ASPEN 4 alkilát benzin alkalmas minden 4 ütemű motorhoz (fűnyíró, áramfejlesztő, rotáció kapák, fűnyíró traktorok).  2T olajjal keverhető, így alkalmas lehet kétütemű motorokhoz is. Teljesen szintetikus, 60% megújuló anyagot tartalmaz, biológiailag lebontható (28 nap után több mint 80%) hamutól és oldószerektől mentes. A szelepek és a dugattyúk tisztábbak maradnak, ezáltal csökkennek a karbantartási és javítási költségek.

 

Ásványi lánckenő olaj 5l

9.100 Ft
Raktáron

Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez. A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását.

A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.