Husqvarna CEORA 544 EPOS robotfűnyíró

5.799.990 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

A Husqvarna CEORA egy vezeték nélküli, EPOS™ technológiának köszönhetően nagy területeken is hatékony robotfűnyíró. A CEORA alapgépet speciális RZ 43M vágóasztallal és a CS4 töltőállomással kell felszerelni. Ez a teljes rendszer egy kiváló teljesítményű robotmodellt kínál, ideális megoldás nagy területek gondozásához Husqvarna EPOS™ technológiával. A robot önállóan és rendszerezetten működik virtuális határok között, lehetővé téve a rugalmas és problémamentes pázsitápolást. Kiemelkedő eredményeket nyújt sportpályák vagy nagyobb területek számára, miközben csendes és károsanyagkibocsátás mentes üzemeltetés jellemzi használat közben.

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Max. aktiv idő 24 óra
Keresési rendszer EPOS
Vezetőkábel Virtuális
Súly 38 kg
Méretek, HxSzéxM Magasság 44 cm
Méretek, HxSzéxM Szélesség 72 cm
Méretek, HxSzéxM Hosszúság 67 cm
Színkód Narancssárga
Védettségi osztály (IP kód) IPX5
Akkumulátor Lítium-ion
Akkumulátor kapacitás 49 Ah
Vágási magasság, max 70 mm
Vágási magasság, min 20 mm
Billentyűzet Applikáció
Információs panel nincs
Vezeték nélküli kapcsolat Mobil, Bluetooth®
Okos otthon integráció Igen
Firmware frissítés FOTA
GPS lopáskivédés Igen
PIN kód Igen
Riasztás Igen
Emelés érzékelő Igen
Dőlésszög érzékelő Igen

Hasonló termékek

Husqvarna CEORA RZ 43L Vágóasztal

3.849.990 Ft
Érdeklődjön

A CEORA™ RZ 43L egy speciálisan kifejlesztett vágóasztal sportpályák és golfpályák számára, amelyek alacsony, akár 10 mm-es fűvágási magasságot igényelnek. A tervezés a  Husqvarna egyedi három teljes késes rendszerére épül. A fű kiváló minőségét összesen 15 magas sebességű acél "borotvapenge" biztosítja. A védőzóna minimalizálja a balesetek kockázatát. Az egyszerű karbantartás és kezelés érdekében ergonomikus és egyedi szervizpozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágóasztal gyors döntését, hogy könnyen hozzáférjünk a pengékhez, vagy tisztíthassuk vízsugárral (IPX5 besorolású).

Husqvarna CEORA RZ 43M Vágóasztal

3.599.990 Ft
Raktáron

Az RZ 43M CEORA™ vágóasztal, három késes vágórendszert alkalmaz. Összesen 15 magas sebességű acél pengével rendelkezik, amelyek kiváló minőségű fűnyírást biztosítanak. A védőtárcsa csökkenti a balesetek kockázatát, különösen, amikor az végtagok érintkeznek a pengékkel. Az ergonomikus és egyedi karbantartási pozíció lehetővé teszi a könnyű kezelést és karbantartást. A vágófedél gyorsan dönthető meg, így könnyű hozzáférni a késekhez  és egyszerűvé teszi a tisztítást. (IPX5 besorolású).

Husqvarna CEORA 546 EPOS robotfűnyíró

8.499.990 Ft
Érdeklődjön

CEORA 546 - felszerelendő a  RZ 43M vágóasztallal és a CS4 töltőállomással. Teljes körű termékként ez egy magas teljesítményű robotfűnyíró nagy területek vágására Husqvarna EPOS™ technológiával. Rendszeres és nagy pontosságú vágás, optimalizált rugalmasságra szabva a virtuális határok között. Képes kezelni nagyon nagy területeket, például több focipályát, golfpályát vagy nagy szálloda-, vállalati- vagy közműintézményeket. Professzionális eredményt nyújt a pázsiton. Csendes és károsanyagkibocsátásmentes üzemeltetés jellemzi használat közben

Termék címkék:
professzionális robotfűnyíró robotfűnyíró