Husqvarna CEORA RZ 43M Vágóasztal

3.599.990 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé!
Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Az RZ 43M CEORA™ vágóasztal, három késes vágórendszert alkalmaz. Összesen 15 magas sebességű acél pengével rendelkezik, amelyek kiváló minőségű fűnyírást biztosítanak. A védőtárcsa csökkenti a balesetek kockázatát, különösen, amikor az végtagok érintkeznek a pengékkel. Az ergonomikus és egyedi karbantartási pozíció lehetővé teszi a könnyű kezelést és karbantartást. A vágófedél gyorsan dönthető meg, így könnyű hozzáférni a késekhez  és egyszerűvé teszi a tisztítást. (IPX5 besorolású).

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Súly 34 kg
Méretek, HxSzéxM Hosszúság 78 cm
Méretek, HxSzéxM Szélesség 108 cm
Méretek, HxSzéxM Magasság 34 cm
Színkód Narancssárga
Védelmi index (IP kód) IPX5
Vágórendszer Három tárcsa öt forgó pengével
Vágási magasság, max 70 mm
Vágási magasság, min 20 mm
Vágási szélesség 68 cm
Magasságállítás Elektromos
Súly Igen
Firmware frissítés FOTA
Emelés érzékelő Igen

Kapcsolódó termékek

Husqvarna CEORA 544 EPOS robotfűnyíró

5.799.990 Ft
Raktáron

A Husqvarna CEORA egy vezeték nélküli, EPOS™ technológiának köszönhetően nagy területeken is hatékony robotfűnyíró. A CEORA alapgépet speciális RZ 43M vágóasztallal és a CS4 töltőállomással kell felszerelni. Ez a teljes rendszer egy kiváló teljesítményű robotmodellt kínál, ideális megoldás nagy területek gondozásához Husqvarna EPOS™ technológiával. A robot önállóan és rendszerezetten működik virtuális határok között, lehetővé téve a rugalmas és problémamentes pázsitápolást. Kiemelkedő eredményeket nyújt sportpályák vagy nagyobb területek számára, miközben csendes és károsanyagkibocsátás mentes üzemeltetés jellemzi használat közben.

CEORA CS4 Töltőállomás

1.199.990 Ft
Raktáron

A CEORA™ automata és hatékonyan újratölthető egy programozott időbeosztás szerint. Teljes feltöltési idő 3-4 óra üres akkumulátor esetén. Puha talpfelületek is elérhetők kiegészítőként, amelyek segítenek, amikor a töltőállomást lágy talajra telepítik.

Hasonló termékek

Husqvarna CEORA RZ 43L Vágóasztal

3.849.990 Ft
Érdeklődjön

A CEORA™ RZ 43L egy speciálisan kifejlesztett vágóasztal sportpályák és golfpályák számára, amelyek alacsony, akár 10 mm-es fűvágási magasságot igényelnek. A tervezés a  Husqvarna egyedi három teljes késes rendszerére épül. A fű kiváló minőségét összesen 15 magas sebességű acél "borotvapenge" biztosítja. A védőzóna minimalizálja a balesetek kockázatát. Az egyszerű karbantartás és kezelés érdekében ergonomikus és egyedi szervizpozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágóasztal gyors döntését, hogy könnyen hozzáférjünk a pengékhez, vagy tisztíthassuk vízsugárral (IPX5 besorolású).

Husqvarna Automower 550 EPOS robotfűnyíró

2.429.990 Ft
Előrendelhető

A robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével. A Husqvarna Automower® szabálytalan vágási mintájának köszönhetően tökéletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű megjelenést biztosít a pázsitnak. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A gyep teljesen mohamentes lesz. A Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást. A durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítnak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható. Automower® Connect segítségével okostelefonján keresztül irányíthatja robotfűnyíróját. Elindíthatja, leállíthatja, küldhet parkolási parancsot, ellenőrizheti, módosíthatja a beállításokat. Megkapja a riasztási üzeneteket is, követheti fűnyíróját lopás esetén – bárhol is tartózkodjon.

Husqvarna Automower 535 AWD robotfűnyíró

2.199.990 Ft
Raktáron

Automower® 535 AWD

Advanced and highly effective robotic mower with all-wheel-drive developed for professional use. The model is designed to take care of lawns up to 3,500 m² and navigates obstacles, tough terrain and slopes of up to 70 %. Adapted for public installations with simplified control for easy interaction. Object detection through ultrasonic technology, remote control and surveillance—together with the rest of your product fleet— with Husqvarna Fleet Services™.

Termék címkék:
automower ceora epos nera robotfűnyíró