Husqvarna 122C szegélyvágó

79.990 Ft 71.900 Ft Kedvezmény: -8.090 Ft -10%
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Könnyű, hajlított szárú fűkaszák, kiskerttulajdonosok számára ideálisak. Könnyen indítható. Ötletes Tap-n-Go damilfejjel. Smart Start és automatikusan visszatérő leállító kapcsoló. A motort és annak indító berendezését úgy tervezték, hogy a motor minimális erőfeszítéssel, gyorsan beindítható legyen. Az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent.

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

TERMÉKJELLEMZŐK

Cikkszám
966779701
Vonalkód
966779701
Gyártási év
2023-2024
Szállítási díj
Ingyenes
Automata start-stop kapcsoló

Leállításkor a kapcsoló a következő indítás megkönnyítése érdekében automatikusan ON állásba áll.

Üzemanyag-szivattyú

Az üzemanyagpumpát a könnyű indítás érdekében tervezték.

Smart Start® Technology

Speciálisan tervezett motor és indító a könnyű, gyors és minimális erőfeszítést igénylő beindításhoz. Az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent.

Kényelmes fogantyú

Kényelmes fogantyú konstrukció

Félautomata damilfej

Nagy teherbírású, kétdamilos vágórendszer Tap'n Go funkcióval. A damiladagolás gyorsan és könnyedén, a vágófej talajra nyomásával történik.

Low Noise Engine

A motor kialakítása alacsony zajszintet és kellemesebb munkakörnyezetet biztosít.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2022-2023
Lökettérfogat 21.7 см³
Teljesítmény 0,6 kW
Maximális fordulatszámú tengely 10 000 rpm
Gyújtógyertya Husqvarna HQT-4 672201
OEM Damilfej T25 (R)
Súly (vágófelszerelés nélkül) 4.4 kg
Exhaust emissions (CO2 EU V) 1 528 g/kWh
Vágási szélesség 43 cm
Csőátmérő 25,4 mm
Üzemanyagtank méret 0,36 l
Áttétel 1,1
Garantált zajnyomás, LWA 104 dB(A)
Zajszint 88 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú 5 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú 3,6 m/s²

Kapcsolódó termékek

Damilfej T25

6.600 Ft
Előrendelhető

A Husqvarna T25 damilfej Tap’n go-nak is nevezett félautomata száladagolással rendelkezik. A damilszál automatikusan kienged, amint a fejet a talajhoz nyomja. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó ellenőrzése alatt tartja a damilszál hosszabbítást, illetve munka közben is hosszabbítható.A gépet nem kell megfordítani, vagy a hevederből kivenni a szál meghosszabbításához.

2-ütemű olaj, LS+ 1L

5.990 Ft
Raktáron

A Low Smoke+ ásványi és szintetikus olajak keveréke. Nagyon kevés kipufogó füstöt termel és kiváló minőségű kenést biztosít nagy terhelésű motorokban és egyéb részeken, például a hajtókar csapágyban.Leginkább 55 cm³-nél nagyobb hengerűrtartalmú láncfűrészekhez és tisztítófűrészekhez használható.Ez az olaj nagyon kevés kipufogó füst-kibocsátással rendelkezik, ami különösen fontos a növénnyel sűrűn benőtt területeken való használatkor.Alacsonyabb motorhőmérsékletet eredményez, mely növeli a motor élettartamát.A Husqvarna Low Smoke+ olajban használt formula nagyon jó védelmet nyújt a sovány keverék és a szén okozta henger bemaródások ellen.

Védőszemüveg, Clear

2.890 Ft
Raktáron

Védőszemüveg karcmentes színezetlen lencsével.

Állítható szemüvegkeret.

Megfelel az EN 166, ANSI Z87+ szabványnak.

Hasonló termékek

Husqvarna 122R Fűkasza

99.900 Ft 109.990 Ft
Raktáron

Kényelmes fűkasza damilfejjel és dupla hevederrel


A damilfejes Husqvarna 122R-t úgy tervezték, hogy megkönnyítse a fűnyírást nagy kertekben, és kényelmes használatot biztosít alacsony tömegének és 22 köbcentis motorjának alacsony zajszintje miatt. A bozótvágó Smart Start® funkcióval van felszerelve, amely könnyű és gyors indítást biztosít minimális erőfeszítéssel. A felhasználói élményt az intuitív kezelőszervek és az automatikus visszatérő leállító kapcsoló is javítja, amely használat után automatikusan visszaáll ON helyzetbe. A 122R szarv fogantyúval és dupla vállhevederrel rendelkezik, amely kényelmes munkapozíciót biztosít, és egyenes szárral rendelkezik a jobb eléréshez, pl. bokrok alatt.

Husqvarna 129C Szegélyvágó

110.100 Ft
Előrendelhető
A szakemberek a Husqvarna-hoz fordulnak az erőteljes motorok miatt, amelyek megkönnyítik a nehéz munkákat. A Husqvarna Trimmer 129C-vel ez a teljesítmény a fogyasztók számára is elérhető. A 129C erőteljes 27cc-es motorral és professzionális minőséggel rendelkezik - a könnyű használat mellett. A Smart Start®, az intuitív kezelőszervek és az automatikus stop visszaváltó kapcsoló egyszerűen elindítható - olyan funkció, amely automatikusan visszaáll az ON állásba a hibamentes indításhoz. A 129C hajlított tengellyel rendelkezik, amely megkönnyíti a vágást. A szívató és az üzemanyag szivattyú könnyen elérhető. A motort és annak indító berendezését úgy tervezték, hogy a motor minimális erőfeszítéssel, gyorsan beindítható legyen. Az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent.

Husqvarna 129R Fűkasza

116.900 Ft 129.990 Ft
Előrendelhető

A szakemberek a Husqvarna-hoz fordulnak erőteljes motorral rendelkező gépekért, amelyek megkönnyítik a nehéz munkájukat. A sokoldalú Husqvarna129R-nél, ez a teljesítmény a fogyasztók számára is elérhető. A 129R erőteljes 27cc-es motorral és professzionális minőséggel rendelkezik - a könnyű használat mellett. Smart Start®-tal felszerelve a könnyebb indítás érdekében és automatikus stop-start kapcsolóval. Amikor a gépet kikapcsolják, a kikapcsológomb automatikusan az idulóhelyzetre áll a problémamentes indítás érdekében.

Termék címkék:
szegélyvágó