Husqvarna 215iL Akkumulátoros Szegélyvágó akkuval és töltővel

142.990 Ft 134.900 Ft Kedvezmény: -8.090 Ft -6%
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Husqvarna 215iL is a premium-quality, battery grass trimmer, ideal for quick and easy trimming of lawn edges and tall grass in larger gardens. The powerful brushless motor operates with low noise, vibrations, and no direct emissions. It’s very comfortable to use and store thanks to the low weight, telescopic shaft, and adjustable handle. The updated user interface and trimmer head with rapid replacement, which you reload without dismounting, ensure smooth and reliable operation.

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Garancia magánszemélyeknek 24 hónap
Gyártási év 2023-2024
Akkumulátor feszültsége 36 V
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Vágási szélesség 31 cm
Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül) 2,6 kg
Súly akkumulátor nélkül 2,9 kg
Csőátmérő 24 mm
Termék mérete, hossz 173 cm
Maximális fordulatszámú tengely 6 800 rpm
Motor típusa BLDC (szénkefe nélkül)
Áttétel 1
Szöghajtás 0 °
OEM heveder --
OEM Fűrésztárcsa --
OEM Damilfej R25B
OEM fűvágó tárcsa --
Az akkumulátor típusának neve BLi20, 36V / 4,0Ah
Az akkumulátor-töltő típusának neve 40-C80
Mellékelt akkumulátorok száma 1
Garantált zajnyomás, LWA 92 dB(A)
Zajszint 74,9 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú 4,5 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú 2,7 m/s²

Hasonló termékek

Husqvarna 110iL akkumulátorral és töltővel

94.900 Ft 104.990 Ft
Előrendelhető
Könnyű, kényelmes és könnyen használható akkumulátoros trimmer pázsitszegélyek vagy kisebb, magasabb füves területek nyírásához.
Erőteljes, alacsony vibrációjú, kefe nélküli motorja, közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, elég halk ahhoz, hogy lakóövezetekben használhassa anélkül, hogy a saját családját vagy szomszédait zavarná.
Az intuitív billentyűzet a biztonságos, kényelmes indításhoz és leállításhoz, a teleszkópos nyél a személyre szabáshoz és a kényelmes állítható fogantyú biztosítja a hatékony, hatékony és könnyű tárolást, szállítást és használatot. Könnyen állítható első fogantyú a kényelmesebb termékhasználathoz. A 100-as sorozatú akkumulátoros termékek kompakt, keskeny géptesttel készülnek, a kiváló ergonómia érdekében. Könnyűek és jól kiegyensúlyozottak, ezáltal minden helyzetben könnyen kezelhetőek.

Husqvarna 520i LX Akkumulátoros Fűkasza

167.990 Ft
Előrendelhető

Nagy teljesítményű fűkasza hurokfogantyúval és 2-irányban forgó damilfejjel. Fűvágó kés tartozékként rendelhető hozzá. Fröccsenő víz ellen védett(IPX4). A fűkaszák damilfejének változtatható forgásirányával elérhető, hogy kevesebb fű maradjon a gyalogutakon. A saját fejlesztésű, speciális szénkefe nélküli motor 25%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos szénkefés motor. Ez azt jelenti, hogy a motor nyomatéka állandó, még akkor is mikor magas, vastag szálú vagy nyirkos füvet vág. Az akkumulátoros gépeken kézre álló kezelőgombok találhatóak. Ezzel tudja egyszerűen beindítani és leállítani a gépeket. Rendelkeznek egy savE gombbal, amivel a maximális teljesítményt és üzemidőt szabályozhatja. A szegélynyírók rendelkeznek egy plusz gombbal, amivel a szegélynyírófej fordulási iránya szabályozható. Az akkumulátoros gépek zajszintje akár 13dB(A) is alacsonyabb lehet, ami alacsonyabb mint a benzines gépeknél - ez egy hatalmas különbség. 3dB(A) csökkentés általában már a felére csökkentheti a zajszint érzetet. Így sokkal kényelmesebb a munka - és ezzel együtt lehetőség szerint, közterületeken is csendesebb a munkavégzés.
Akkumulátor és töltő nélkül!

 

Husqvarna 115iL & 115i HD45 KIT Akkumulátoros Szegélyvágó-Sövényvágó

179.990 Ft
Raktáron
115iL- Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot.

115i HD45
-Egyszerűen használható és kezelhető – elég halk a lakott területeken végzett szezonális munkákhoz. Ergonomikus és tartós; komoly teljesítményt nyújt közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Biztonságosan és kényelmesen beindítható az intuitív billentyűzet segítségével, a hatékony, savE™ funkcióval rendelkező kefe nélküli motor még hosszabb üzemidőt biztosít, a hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor pedig a háztulajdonosoknak kedvez.
Termék címkék:
akkus szegélyvágó szegélyvágó