Husqvarna R316TX AWD Rider

3.199.900 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé!
Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az összkerékhajtás (AWD) kiváló tapadást biztosít egyenetlen, nedves és csúszós területeken vagy lejtőkön. Az AWD automatikusan beállítja a kerekek fordulatát a talaj állapotának és a gép helyzetének függvényében. A fejlett kijelző vizuális jelek és riasztásokon keresztül kommunikál a sofőrrel, segít a kormányzásban és valósidejű információkat közöl a Rider-ről. Páros LED fényszórók a megnövelt kivilágított területért és a biztonságosabb működtetésért sötét körülmények között is. Akár távolra, akár közelre. Előre szerelt vágóasztal előnye, hogy a levágandó területet a bokrok, padok alatt is kiválóan el lehet érni. A jobb ergonómia és kényelem érdekében teleszkópos kormányoszlop lehetővé teszi, hogy állítson a kormány magasságán. A hátulra szerelt motornak köszönhetően, jobban átlátni a lenyírandó területet és kevesebb zaj és kipufogógáz jut a vezetőhöz. A nagy első és hátsó kerekek optimális komfortot biztosítanak, továbbá segítségükkel minden nagyszerűen elérhető és a kényes felületek károsításának kockázata is kisebA lebegő vágóasztal követi a talaj felszínét, ami csökkenti a veszélyt, hogy ledarálja a kiemelkedéseket.
A Husqvarna Connect alkalmazással könnyen hozzáférhet hasznos tanácsainkhoz, útmutatóinkhoz és alkatrész ajánlatainkhoz. Bluetooth-tal rendelkező eszközeiről tudhat meg még többet, úgy mint töltési állapot, szervizelési szükség, vagy az aktuális használat időtartama. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, vagy Google Play-en keresztül.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! 
Az ár nem tartalmazza a vágóasztal árát!

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TERMÉKJELLEMZŐK

Törzscsuklós kormányzás


Az egyedülálló törzscsuklós kormányzás lehetővé teszi, hogy a hátsó kerekek a gép alá forduljanak. Ennek eredménye az egyedülállóan kiváló manőverezhetőség minimális fordulósugárral.


Előre szerelt vágóasztal


Előre szerelt vágóasztal előnye, hogy a levágandó területet a bokrok, padok alatt is kiválóan el lehet érni.


Összkerékmeghajtás (AWD)


Az összkerékhajtás (AWD) kiváló tapadást biztosít egyenetlen, nedves és csúszós területeken vagy lejtőkön. Az AWD automatikusan beállítja a kerekek fordulatát a talaj állapotának és a gép helyzetének függvényében.


HMI kijelző


A fejlett kijelző vizuális jelek és riasztásokon keresztül kommunikál a sofőrrel, segít a kormányzásban és valósidejű információkat közöl a Rider-ről.


Opcionális Combi vágóasztal


A Ridert vágóasztal nélkül szállítjuk, 94, 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel, melyekkel kétféle vágási mód választható; hatékony mulcsozást nyújtó BioClip® és hátsó fűkidobás.Állítható kormány


A jobb ergonómia és kényelem érdekében teleszkópos kormányoszlop lehetővé teszi, hogy állítson a kormány magasságán.


Szerviz pozíció


A vágóasztal szervizpozícióba állítható, ami segíti a tisztítást és a karbantartást.


Páros LED fényszórók a javított látási viszonyokért.


Páros LED fényszórók a megnövelt kivilágított területért és a biztonságosabb működtetésért sötét körülmények között is. Akár távolra, akár közelre.


Kényelmesebb vezetői pozíció


A Rider biztonságot, stabilitást és tapadást biztosít mind sík talajon, mind lejtős terepen. A Rider alacsony súlypontja nagymértékben fokozza a tapadást és azt az érzést, hogy a vezető kényelmesen "benne ül".


Szerszámváz


Könnyen lehet váltani a vágóasztal és más előre szerelhető kiegészítő szerszám között, mint pl. forgókefe, lengőkéses fűnyíró, hótoló vagy hómaró.


Külső üzemanyag sapka


A külső üzemanyagsapkának köszönhetően nem kell felnyitni a motorházat üzemanyag utántöltéshez. A különösen nagy betöltőnyílás megkönnyíti az utántöltést.


Pedállal működtetett hidrosztatikus váltó


A sebesség és az irány pedállal vezérelhető, ezáltal mindkét kezét a kormányon tarthatja.


Automata kés kapcsoló


A vágókések automatikusan kapcsolódnak, amint Ön leengedi a vágóasztalt.


Könnyű hozzáférés szervizeléskor


A billentőkampó és a könnyen elérhető szervizpontok egyszerűvé teszik a karbantartást és a szervizt.


BioClip® (mulcsozó) vágóasztal


BioClip® (mulcsozás) talán a legjobb gyepvágási eredményt szolgáltat azokon a területeken, ahol a gyepet sűrűn nyírják. A füvet apró darabkákra aprítja össze, ami gyorsan elbomlik, és a gyepet trágyázza.


Hátsó kidobás


A hátsó kidobás üzemmód nagyon hatékony vágási teljesítményt eredményez ritkábban nyírt területeken.


Négy nagy kerék


A nagy első és hátsó kerekek optimális komfortot biztosítanak, továbbá segítségükkel minden nagyszerűen elérhető és a kényes felületek károsításának kockázata is kisebb.


Hátul elhelyezkedő motor


A hátulra szerelt motornak köszönhetően, jobban átlátni a lenyírandó területet és kevesebb zaj és kipufogógáz jut a vezetőhöz.


Lebegő vágóasztal


A lebegő vágóasztal követi a talaj felszínét, ami csökkenti a veszélyt, hogy ledarálja a kiemelkedéseket.


Támogató kerekek


Forgó kerekekkel van felszerelve, melyek segítik a vágóasztalt fordulás közben. A kerekek a felületkárosodást is megelőzik a gyepfelszínen.


Könnyen elérhető vágási magasságállító


A vágási magasság állító kar könnyen elérhető a vezetőülésből, ami lehetővé teszi a vágási magasság állítását mozgás közben is.


Üzemóra számláló szervizelési emlékeztetővel


Jelzi, ha itt az ideje a szervizelésének.


Elforduló hátsó tengely


A hátsó tengely is elfordul annak érdekében, hogy a meghajtott kerekek maximális tapadását elérhessük és a gép puhán fusson még egyenetlen felületen is.


Sokoldalú használhatóság

A sokféle vágóasztal és tartozék kivételesen sokoldalúvá teszi a Ridereinket egész évben.
 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2022-2023
Lökettérfogat 603 см³
Hengerek 2
Elektromos indítás Igen
Motorhűtés Levegő
Motorkenés típusa Szivattyús
Motor neve FS Series V-Twin
Motor gyártója Kawasaki
Gyújtógyertya NGK BPR4ES
Súly 238 kg
Vágási magasság, max. 75 mm
Vágási magasság, min. 25 mm
Vágási magasság állítások 10
Vágási szélesség, max. 112 cm
Vágási szélesség, min. 94 cm
Akkumulátor teljesítmény 24 Ah
Akkumulátor súly 7.2 kg
Akkumulátor típusa Ólom/Sav
Akkumulátor feszültsége 12 V
Légszűrő tipus Két részből áll
Golyóscsapágyas első kerekek Igen
Vágókések beindítása Automata
Kések 3 db
Vágóasztal tipusa Préselt
Hidrosztatika típus Pedál-működtetésű
Lehajtható ülés Igen
Időmérő Digitális szervizelési emlékeztetővel

Kapcsolódó termékek

Husqvarna combi 94 vágóasztal 300

472.490 Ft 524.990 Ft
Előrendelhető
94 cm-es Combi vágóasztal, BioClip és hátsó kidobású fűnyírás. 300 Szériás Riderekhez.

Husqvarna Combi 103 vágóasztal 300

503.990 Ft 559.990 Ft
Előrendelhető
103 cm-es Combi vágóasztal, BioClip és hátsó kidobású fűnyírás. 300 Szériás Riderekhez.

Husqvarna Combi 112 vágóasztal 300

530.990 Ft 589.990 Ft
Raktáron
112 cm-es Combi vágóasztal, BioClip és hátsó kidobású fűnyírás. 300 Szériás Riderekhez.

Hótoló Riderre 300 széria

229.900 Ft
Előrendelhető
Erős acél tolólap acél éllel. Kiegészítőkén gumi él is beszerezhető. Öt szögbe állítható, munkaszélesség 120 cm. Első kerék meghajtású Ridereknél keréksúlyokat és hóláncot kell felszerelni, a hótolóval való használathoz.

Hómaró Riderhez 300-as Széria

575.790 Ft
Előrendelhető
Rendkívül hatékony, nagy teherbírású, egyfokozatú hómaró 100cm-es munkaszélességgel. A meghajtásnak  és a könnyű konstrukciónak köszönhetően könnyen felszerelhető. A hátsókerék hajtású Riderekre keréksúlyt és hóláncot kell felszerelni a hómaró használatakor. A 400-as és 300-as sorozatokhoz csatlakoztatható, viszont az R 318 és R 316 T gépekhez nem ajánlott.

Hasonló termékek

Husqvarna R320X AWD Rider

3.199.990 Ft
Előrendelhető

Sokoldalú Rider, Twin motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. A 94, 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztal külön vásárolható meg hozzá, melyek első osztályú BioClip® (mulcsozó) és hátsó kidobású fűnyírást végeznek.

Gazdálkodók számára kiváló választás, akik nagy hatékonyságot, kiemelkedő manőverező képességet és tökéletes eredményeket várnak el a Ridertől egész évben. A törzscsuklós kormánymű és az előre szerelt vágóasztal intuitív vezetési módot tesz lehetővé, nyíráskor nagyon jól elérhető minden felület és a vezetőnek az egész munkaterületre nagyon jó rálátása van.

Az összkerék meghajtás jelentősen meggyorsítja és biztonságossá teszi a haladást az egyenetlen, nedves és csúszós felületen csakúgy, mint a lejtőkön. Röviden, ez a Rider egyedülálló vezetési élményt nyújt. Könnyedén felszerelhető számos kiegészítő szerszámmal, mint pl. forgókefe, lengőkéses fűnyíró, hótoló lap és hómaró, hogy a maximumot hozza ki a gépből egész évben.

Remek tulajdonságai, mint pl. a pedállal működtetett hidrosztatikus meghajtás, a könnyen elérhető kezelőelemek és a vágóasztal szerviz-pozícióba emelése, megkönnyíti a kezelést és a működtetést. 
 

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! 

Husqvarna RC 318T Rider Briggs

3.014.990 Ft 3.349.990 Ft
Raktáron

A Husqvarna a minőséget, megbízhatóságot és innovációt értékelő háztulajdonosoknak tervezte a sokoldalú RC 318T Ridert. Az intuitív vezérlés, a kiváló ergonómia és a hatalmas gyűjtési kapacitás teszi valóban értékes beruházássá a nagyobb kertek számára. A motor könnyen beindítható függetlenül az időjárási körülményektől. Csak fordítsa el a kulcsot.

Dugulásmentes fűgyűjtés: A levágott fű a fűgyűjtőben tömörítésre kerül, így nagyobb területen tud tovább dolgozni. Az integrált fűgyűjtő könnyen üríthető a vezetőülésről. A törzscsuklós kormánymű kiváló manőverezést tesz lehetővé és megkönnyíti az akadályok, mint fák és bokrok körüli fűnyírást. A vágókések automatikusan kapcsolódnak, amint Ön leengedi a vágóasztalt.

A vágóasztal szervizpozícióba állítható, ami segíti a tisztítást és a karbantartást. A hátsó tengely is elfordul annak érdekében, hogy a meghajtott kerekek maximális tapadását elérhessük és a gép puhán fusson még egyenetlen felületen is.

A Rider biztonságot, stabilitást és tapadást biztosít mind sík talajon, mind lejtős terepen. A Rider alacsony súlypontja nagymértékben fokozza a tapadást és azt az érzést, hogy a vezető kényelmesen "benne ül".

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! 

Husqvarna lengőkéses vágóasztal P525D/535HX

3.499.000 Ft
Előrendelhető

Rendkívül hatékony és robusztus lengőkéses fűnyíró, durva felületre, túlnőtt fűre és gyomokra. Tengelyes szöghajtás. Ellensúly szükséges. A P 525D modellhez ajánlott.

Termék címkék:
Husqvarna rider