Motorolaj 4T 1,4 l

4.600 Ft
Menny.:
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Kiváló minőségű olaj minden 4-ütemű kerti géphez. Alacsony hőmérsékleten is könnyen indul, tökéletes kenést és alacsony olaj felhasználást biztosít bármilyen működési körülmények között.
Elérhetőség: 38 db raktáron
Kívánságlistára teszem

TERMÉKJELLEMZŐK

Kiváló minőségű olaj 4-ütemű fűnyírókhoz.

Tökéletes védelmet nyújt a motornak.

Hasonló termékek

Husqvarna Multi Spray 400ML

4.400 Ft
Raktáron

A Husqvarna Multi spray egy univerzális spray, amely 400 ml-es kiszerelésben érhető el. Az eszköz nagyon sokoldalúan használható, többek között kenőanyagként, védőbevonatként és tisztítószerként is.

Az összetételében található speciális adalékok és kenőanyagok elősegítik az erős és tartós kenést, valamint védelmet biztosítanak a korrózió és az oxidáció ellen. A termék víztaszító hatással rendelkezik, és segít eltávolítani a szennyeződéseket, mint például az olajat, a zsírt és a ragasztóanyagokat.

A Husqvarna Multi spray könnyen használható, és egyenletesen alkalmazható az eszközök különböző részeire a mellékelt csövön keresztül. A spray használható például láncfűrészek, balták, fűnyírók, és más kerti- és barkácsfelszerelések kenésére és karbantartására. A termék használata elősegítheti az eszközök hosszabb élettartamát és a hatékonyabb működést.

Két ütemű olaj, HP 1L

4.990 Ft
Raktáron

A kétütemű motorolajokkal szembeni összes elvárást teljesíti. Ezen kívül úgy tervezték a Husqvarna HP 2-ütemű olajt, hogy gyenge minőségű üzemanyaggal is jól működjön. A kiváló minőségű adalékanyagokat gondosan válogatták össze, hogy csökkentse a gyenge minőségű üzemanyag-használatból eredő lerakódásokat a forgattyúházban. Ez az olaj bármely 2-ütemű termékünkhöz megfelelő, az egész nap használt legkisebb szegélyvágótól a nehéz fadöntéshez és gallyazáshoz használt legnagyobb láncfűrészünkig és mindezt akár különösen forró vagy hideg körülmények között.

Husqvarna Ásványi Lánckenő Olaj 2L

3.950 Ft
Raktáron
Ásványi lánckenő olaj, tapadást segítő komponenssel nagy teljesítményű láncfűrészekhez. A kenést javító adalékanyagok garantálják a lánc és a sín csekély kopását. A kedvező viszkozitás megkönnyíti a használatot nyáron és télen egyaránt, sőt szélsőséges hőmérsékleteken is.
Termék címkék:
4 ütemű motorolaj