Robotfűnyíró telepítéssel? Grönway!

Robotfűnyíró telepítéssel? Grönway!
Tudta, hogy mi a Grönway-nél nem csak eladjuk a Husqvarna robotfűnyírókat, de van egy Robotfűnyíró Telepítő szolgáltatásunk is? Mit kínálunk ebben a szolgáltatásban Önnek?

Miskolc 80 km-es körzetében a robotfűnyíró vásárlás előtt ingyenesen felmérjük a kertjét - akár fotós és helyszínrajz alapján, de akár személyesen is - , és a felmérés eredményeként adunk pontos szükséges automower típus javaslatot, hogy a kihelyezésre kerülő robotfűnyíró az Ön és a kertje igényeihez igazodva, eredményesen működjük!

A típus kiválasztását követően egyeztetett időpontban a telepítés során a helyszínen Péter Balázs, robotfűnyíró szakértő kollégánk Husqvarna speciális, robotfűnyíró kábelfektető gép segítségével helyezi le a kábelt a föld alá - amennyiben kábeles kivitelezésről van szó - , így biztos lehet benne, hogy a robotfűnyíró precíz működéséhez pontosan a megfelelő helyen fut a kábel, méghozzá olyan mélységben, hogy azt ne bántsa sem házi kedvenc, sem például a gyepszellőztetéskor ne legyen "útban" a föld alá kerülő kábel.

Ha Balázs, automower szakértő telepíti Önnek a robotfűnmyrót, biztos lehet benne, hogy az minden Husqvarna robotfűnyíró telepítési szabálynak, ajánlásnak és előírásnak meg fog felelni, és működni fog a robot! A telepítésnél minden esetben csak gyári, Husqvarna eszközök és alkatrészek kerülnek felhasználásra, hiszen így biztosítható a robotkfűnyírő precíz működése!
A telepítési szolgáltatásnak és a telepítésnél felhasznált anyagoknak (robotfűnyíró kábel, csatlakozók, robot kábelleszúró tüskék) külön díja és ára van, ezt a szakértő kollégánk szintén a felmérésnél, valamint a telepítésnél fogja kiszámolni Önnek.

Ha mi telepítjük a Husqvarna robotfűnyírót, akkor a segédanyagokból csakis annyit kell kifizetni, amennyit valóban fel is használunk, még a kábelt is a Husqvarna kábel telepítő gép méri le a lefektetés során! Robotfűnyíró kínálatunkat megnézheti webshopunkban is!

Miskolci üzletünkben a kiállított típusokat is megtekintheti, valamint szakértői tanácsokat adunk Önnek a kiválasztáshoz!

Miskolc, Szeles u. 27.

Kérdése van, érdekel a Telepítő szolgáltatásunk?!

Hívd Balázs, robotfűnyíró szakértő kollégánkat, aki telefonon is segít a választásban és minden kérdésedre válaszol, telefonon tudjátok egyeztetni a felmérést is!

+36308262292