Volpi Predator PV400 akkumulátoros metszőolló

249.900 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával

Volpi PV400 félprofesszionális háti akkumulátoros metszőolló. A Predator Line az Originale Volpi termékcsalád része azoknak, akiknek nincs különösebb szakmai igényük, de szeretnének megfelelő eszközt használni saját kertjük metszéséhez, vagy egy kis gyümölcsös vagy szőlő gondozásához. A kertben dolgozók igényeit figyelembe vevő kutatás eredménye, amelyet a gyártói márka garanciájaként a megbízhatóság és a biztonság rendkívül magas színvonala jellemez. A PV400 elektronikus metszőolló a Volpi Originale Predator termékcsaládjának legjobban teljesítő terméke. Ideális a mezőgazdaságban, a kertészetben és a parkokban történő metszésben való használatra, olyan tartós munkákhoz, amelyek erős és precíz eszközöket igényelnek. Ergonomikus, nagy ellenállású technopolimer fogantyújával és mindössze 900 grammos tömegével biztonságos metszést tesz lehetővé túlzott erőfeszítések nélkül. Cserélhető pengéi 35 mm maximális vágási átmérőt tesznek lehetővé, a 300 W-os kefe nélküli motor pedig nagy teljesítményt garantál. 44 V-os újratölthető lítium akkumulátorral van felszerelve, melyet egy akku-tartó hámba tudunk helyezni munka közben a kényelmes metszés érdekében.

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem
ONLINE CETELEM ÁRUHITELLEL
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Youtube videók

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2023
Motor Kefe nélküli motor
Fogantyú Ergonomikus fogantyú
Pengék Cserélhető acél pengék
Vágási kapacitás max. Ø 35 mm
Súly 0,9 kg
Akkumulátor Háti lítium akkumulátor
Névleges teljesítmény 300W
Akku kapacitás 4,4 Ah (44 V!)
Munkaidő 8-10 óra
Töltési idő 2-3 óra

Hasonló termékek

Volpi PV360 akkumulátoros metszőolló

199.900 Ft
Raktáron
A PV360 a Volpi Originale nagy teljesítményű vezeték nélküli lítium akkumulátoros metszőollója progresszív vágással. A vágópengék acélból készültek, a mozgó penge pedig cserélhető, alkalmas metszésre parkokban, kertekben és nagyobb gazdaságokban is. A maximális pengenyitás 32 mm, és mindössze 0,81 kg-os súlyával ez a metszőolló kényelmes és erőfeszítés nélküli munkát tesz lehetővé. Kefe nélküli motorral és pengemozgató rendszerrel van felszerelve, a gyors készenléti funkció pedig lehetővé teszi az üzemidő növelését. Az innovatív kijelző számolja a teljes és részleges metszéseket, így nyomon követheti az elvégzett vágások számát. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzője segít a szerszám tudatos és meglepetések nélküli kezelésében a hosszabb és igényesebb munkák során.

Volpi PV295 Akkumulátoros metszőolló

129.900 Ft
Előrendelhető
A PV295 hatékony és precíz akkumulátoros metszőollő. A Predator Line termékcsalád azoknak készült, akiknek nincsenek speciális szakmai igényeik, de megfelelő eszközt szeretnének használni kertjük metszéséhez, vagy egy kisebb gyümölcsös, vagy szőlő gondozásához. A PV 295 egy olyan kutatás eredményét képviseli, amely kifejezetten a zöld környezetben dolgozók igényeire épült. A PV295 akkus metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdaságban, kertészetekben és parkfenntartóknak. Az újratölthető lítium akkumulátorok és a 150 W-os szénkefekefe nélküli motor maximális teljesítményt biztosít gyors töltési idővel, lehetővé téve a folyamatos és pontos munkát. Cserélhető acél pengéi maximális 28 mm átmérőjű vágási kapacitást tesznek lehetővé, a nagy ellenállású technopolimer ergonomikus fogantyú pedig a biztonságos fogást garantálja, és csökkenti a kéz fáradtságát a metszés során. Teljes és részleges vágásszámlálóval és akkumulátor töltöttségi szintjelzővel ellátott kijelzővel, valamint progresszív vágással van felszerelve.

Volpi Predator PV280 akkumulátoros metszőolló

99.900 Ft
Előrendelhető

Nagy teljesítményű félprofesszionális akkumulátoros metszőolló. A Predator Line a Volpi Originale dedikált termékcsaládja azoknak, akiknek nincs különösebb szakmai igényük, de szeretnének megfelelő eszközt használni saját kertjükben való metszéshez, vagy egy kis gyümölcsös vagy szőlő gondozásához. A természetben dolgozók igényeit figyelembe vevő kutatás eredménye, amelyet a gyártói márka garanciájaként a megbízhatóság és a biztonság rendkívül magas színvonala jellemez. A PV280 akkumulátoros metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdasági, parkfenntartói és kertészeti használatra. Az újratölthető lítium akkumulátoroknak és a 150 W-os kefe nélküli motornak köszönhetően gyors töltési időkkel nagy teljesítményt biztosít, így folyamatos és precíz munkát tesz lehetővé.

Termék címkék:
akkumulátoros metszőolló akkus metszőolló