CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken

CEORA™ – professzionális gyepápolás nagy területeken
A robotfűnyírók következő generációja, a CEORA™ a tökéletes megoldás minden zöldterületi szakember számára, aki nagy pázsitot kezel, legyen az egy futballpálya, egy golfpálya vagy éppen egy gyári-ipari környezet nagyméretű zöldterülete.

A szisztematikus nyírással és a virtuális határokkal a nagy fűterületek kezelése minden eddiginél egyszerűbbé válik – miközben kivételes eredményeket ér el.

A Kazinc-Logger a Husqvarna Professional partnereként a CEORA™ hivatalos szakmai hálózatába tartozik, csapatunk így segítségére lehet minden kérdésben, mely a professzionális gyepápoláshoz kapcsolódik! A Husqvarna CEORA™ gépet egy Ingyenes Teszt időszakra ki is tudjuk az Ön saját területére helyezni, hogy megtapasztalja az élményt, melyet a profi felhasználóknak szánt gyepgondozási eszköz nyújt Önnek és cégének, sportcsapatának! 


Kérdése van? Hívja Péter Máté szakértő kollégánkat! +36 30 887 4112

Mit tud a Husqvarna CEORA™? 

A közületi gyepápolás következő szintje

A CEORA™ egy önálló fűnyíró megoldás, amely megváltoztatja a professzionális felhasználók gyepápolás világát. Ez az úttörő innováció könnyen használható és nagyon nagy területi kapacitással rendelkezik. Használat közben is csendes és károsanyag-kibocsátásmentes.

Husqvarna CEORA™ Vágási minőség


Professzionális sportminőség – akár 25 000 m²-ig


Sportpályákhoz és golfpályákhoz – a CEORA™ a tökéletes megoldás a csúcsminőségű fű és az alacsony vágási magasság érdekében.
A CEORA™ költséghatékony és professzionális módon kezel több futballpályát. Napi nyírás és harcra kész, buja és sűrű pázsit létrehozása.


Professzionális minőség – akár 50 000 m²-ig


Közepes ambíciójú sportpályákhoz és golfpályákhoz vagy olyan létesítményekhez, amelyek magas fűminőségi követelményeket támasztanak.
A CEORA™ minden második nap lenyírja a füvet – és közepesen magas fűmagasságot és normál, sűrű gyepminőséget biztosít.


Normál minőség – akár 75 000 m²-ig


Olyan pázsitokhoz, amelyeknél alacsonyabb a fű növekedési igénye, a fűmagasság és a normáltól az alacsony sűrűségűig.
A CEORA™ hetente kétszer vágja le a területet.


Kérdése van? Hívja Péter Máté szakértő kollégánkat! +36 30 887 4112

Tartalomhoz tartozó címkék: hír husqvarna kertészeti munkák

Kapcsolódó termékek

Husqvarna CEORA 546 EPOS robotfűnyíró

8.499.990 Ft
Érdeklődjön

CEORA 546 - felszerelendő a  RZ 43M vágóasztallal és a CS4 töltőállomással. Teljes körű termékként ez egy magas teljesítményű robotfűnyíró nagy területek vágására Husqvarna EPOS™ technológiával. Rendszeres és nagy pontosságú vágás, optimalizált rugalmasságra szabva a virtuális határok között. Képes kezelni nagyon nagy területeket, például több focipályát, golfpályát vagy nagy szálloda-, vállalati- vagy közműintézményeket. Professzionális eredményt nyújt a pázsiton. Csendes és károsanyagkibocsátásmentes üzemeltetés jellemzi használat közben

Husqvarna CEORA RZ 43M Vágóasztal

3.599.990 Ft
Raktáron

Az RZ 43M CEORA™ vágóasztal, három késes vágórendszert alkalmaz. Összesen 15 magas sebességű acél pengével rendelkezik, amelyek kiváló minőségű fűnyírást biztosítanak. A védőtárcsa csökkenti a balesetek kockázatát, különösen, amikor az végtagok érintkeznek a pengékkel. Az ergonomikus és egyedi karbantartási pozíció lehetővé teszi a könnyű kezelést és karbantartást. A vágófedél gyorsan dönthető meg, így könnyű hozzáférni a késekhez  és egyszerűvé teszi a tisztítást. (IPX5 besorolású).

CEORA CS4 Töltőállomás

1.199.990 Ft
Raktáron

A CEORA™ automata és hatékonyan újratölthető egy programozott időbeosztás szerint. Teljes feltöltési idő 3-4 óra üres akkumulátor esetén. Puha talpfelületek is elérhetők kiegészítőként, amelyek segítenek, amikor a töltőállomást lágy talajra telepítik.

Husqvarna CEORA 544 EPOS robotfűnyíró

5.799.990 Ft
Raktáron

A Husqvarna CEORA egy vezeték nélküli, EPOS™ technológiának köszönhetően nagy területeken is hatékony robotfűnyíró. A CEORA alapgépet speciális RZ 43M vágóasztallal és a CS4 töltőállomással kell felszerelni. Ez a teljes rendszer egy kiváló teljesítményű robotmodellt kínál, ideális megoldás nagy területek gondozásához Husqvarna EPOS™ technológiával. A robot önállóan és rendszerezetten működik virtuális határok között, lehetővé téve a rugalmas és problémamentes pázsitápolást. Kiemelkedő eredményeket nyújt sportpályák vagy nagyobb területek számára, miközben csendes és károsanyagkibocsátás mentes üzemeltetés jellemzi használat közben.

Husqvarna CEORA RZ 43L Vágóasztal

3.849.990 Ft
Érdeklődjön

A CEORA™ RZ 43L egy speciálisan kifejlesztett vágóasztal sportpályák és golfpályák számára, amelyek alacsony, akár 10 mm-es fűvágási magasságot igényelnek. A tervezés a  Husqvarna egyedi három teljes késes rendszerére épül. A fű kiváló minőségét összesen 15 magas sebességű acél "borotvapenge" biztosítja. A védőzóna minimalizálja a balesetek kockázatát. Az egyszerű karbantartás és kezelés érdekében ergonomikus és egyedi szervizpozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágóasztal gyors döntését, hogy könnyen hozzáférjünk a pengékhez, vagy tisztíthassuk vízsugárral (IPX5 besorolású).