Husqvarna P535HX Hybrid Rider

16.999.990 Ft
Elérhető
online
áruhitellel
ingyenes
szállítás
12
garanciával
Az alábbi termékeket ajánljuk mellé!
Jelölje be azokat a kiegészítőket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Nagy teljesítményű, dízel-hibrid üzemű elülső vágóasztalos fűnyíró traktor. Verhetetlen manőverező-képesség és hatékonyság jellemzi szűk, összetett gyepfelületeken és nagy területeken egyaránt. A professzionális erőátvitel jó tapadást biztosít lejtős területeken is. A gép kompakt mérete és nagy szállítási sebessége alkalmassá teszi állandó vagy mobil használatra is pl. önkormányzatok, vállalkozók, gazdálkodók számára. Az előre szerelt vágóasztalnak köszönhetően a vezető tökéletesen rálát a munkaterületre. Az optimalizált vágóképességen kívül ez azt is jelenti, hogy jól alá lehet nyúlni a padoknak, bokroknak, korlátoknak, stb. Hosszú élettartamú komponensek biztosítják a gép tartósságát és munkaképességét.  A P 535HX vágóasztal nélkül kerül szállításra, 155 cm-es vagy 180 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt Husqvarna ridereket, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna rider használata! 

Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

TERMÉKJELLEMZŐK

Törzscsuklós kormányzás

Az egyedülálló törzscsuklós kormányzás lehetővé teszi, hogy a hátsó kerekek a gép alá forduljanak. Ennek eredménye az egyedülállóan kiváló manőverezhetőség minimális fordulósugárral.

Hidraulikus szervokormány

A robusztus, hidraulikus szervokormány könnyebbé teszi a kormányzást.

Hibrid hajtásrendszer

Hibrid hajtásrendszerrel felszerelve, amely két különböző hajtásmódban üzemeltethető.  Elektromos rendszerben amely vágás nélküli haladáskor használatos, és hibrid üzemmód ( járó dízelmotor és aktív elektromos hajtás). Normál körülmények között a dízelmotor működteti a vágókéseket TLT hajtáson keresztül, valamint szükség esetén újratölti az akkumlátorokat. 
Nehéz körülmények között a Dízelmotor erejét csak az előre szerelt tartozék működtetésére használják TLT- hajtáson keresztül. A meghajtás áramellátását az akkumulátor biztosítja.
 

Hidraulikus szervokormány

A robusztus, hidraulikus szervokormány könnyebbé teszi a kormányzást.

Tengely PTO

Stabil és erős PTO tengely a maximális hatékonyság és tartósság érdekében.

Kubota dízelmotor

Nagy teljesítményű, 3-hengeres Kubota dízelmotor szivattyús olajzással. A rendkívüli erő és nyomaték kombinálódik a hatékony üzemanyag-felhasználással és a csökkentett károsanyag kibocsátással.

Félprofesszionális besorolású erőátvitel

Az első és a hátsó tengely külön hajtóművel és minőségi, variálható dugattyús szivattyúval van ellátva.

Gyors csatlakozás

Az egyedülálló, gyors kapcsolószerkezet lehetővé teszi a tartozékok könnyű, gyors, szerszám nélküli cseréjét.

Tartós létrás alváz

Robusztus, megerősített létrás alváz nyitott dizájnnal van kombinálva, a jó szervizelhetőség érdekében.

Kompakt dizájn

A kompakt méret és az egyedülállóan kialakított kormányzás könnyen manőverezhetővé teszi a gépet szűk helyeken és bonyolult terepen is.

Robusztus vágóasztal dizájn

A vágóasztal egy darab 4,5 mm vastag acél lapból készül sajtolással.

AUX hidraulikus készlet

Opcionálisan szelepet, tömlőket, csatlakozóelemeket tartalmazó készlet rendelhető a különböző előre szerelhető kiegészítő szerszámok pl. hótoló, forgókefe stb. vezérléséhez.

A nyírandó felület elérése

Az alacsony profilú előre szerelt vágóasztallal nagyon jól el lehet érni a bokrok, kerítések, padok, stb. alját.

Szegélynyírás

Az előre szerelt vágóasztal kiváló áttekintést nyújt a munkafelületre, ezáltal precíz, szegélyhez közeli fűnyírást tesz lehetővé.

Off-set vágóasztal

Könnyű nyírás a sarkokban és falakhoz, kerítésekhez közel.

Vezetés lejtőn

A gép alacsony súlypontja a nagy teljesítményű összkerék meghajtással együtt kiváló stabilitást nyújt kanyarban és a lejtőn.

Könnyű hozzáférés szervizeléskor

A billentőkampó és a könnyen elérhető szervizpontok egyszerűvé teszik a karbantartást és a szervizt.

 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Gyártási év 2022-2023
Üzemanyag típus Hybrid Li-ion Battery/Diesel
Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia 17,8 kW
Motor gyártója Kubota
Motor neve D1105
Lökettérfogat 1 123 cm³
Hengerek 3
Motorhűtés Folyadék
Motorkenés típusa Nyomó olajzás, olajszűrővel
Olajszűrő Igen
Exhaust emissions (CO2 EU V) 1 018 g/kWh
Akkumulátor teljesítmény 40 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor súly 17 kg
Akkumulátor gyártó Husqvarna
Levágatlan kör 58 cm
Vágási szélesség, min. 132 cm
Vágási szélesség, max. 180 cm
Vágási magasság, min. 30 mm
Vágási magasság, max. 112 mm
Vágókések beindítása Elektromágneses kuplung
Kerékátmérő, első 20x10.00-10
Kerékátmérő, hátsó 20x10.00-10
Tengelytávolság 106 cm
Hasmagasság 134 mm
Alapgép hosszúsága 209 cm
Alapgép szélessége 116 cm
Alapgép magassága 134 cm
Vontatható össztömeg 350 kg
Súly (vágófelszerelés nélkül) 790 kg
Erőátvitel tipusa Electric
Az erőátvitel gyártója, hátsó Benevelli
Hidrosztatika típus Dual pedal-operation
Sebesség előre, max. 19,5 km/h
Sebesség hátra, max. 11 km/h
Az erőátvitel gyártója, első Benevelli
Erőátvitel modell, első TX2
Erőátvitel modell, hátsó TX2
Ülésrugózás Igen
Ülés tipusa Teljesen rugós, kartartók
Időmérő Digitális szervizelési emlékeztetővel
Ülés anyaga Vinil
Ülés háttámla magasság Magas
Lehajtható ülés Igen
Kormánykerék tipusa Professional
Kézifék, típus Dob
Vibráció, kormány 1,2 m/s²
Vibráció, ülés 0,1 m/s²
Zajszint 88 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 105 dB(A)
Zajszint, mért 104 dB(A)

Kapcsolódó termékek

Husqvarna R180 vágóasztal P535HX Riderhez

3.399.990 Ft
Előrendelhető
180Cm széles vágóasztal Husqvarna p535hx Riderhez

Hasonló termékek

Husqvarna P525DX kabinnal Rider / Fűnyírótraktor

14.999.990 Ft
Előrendelhető
Nagy teljesítményű, dízelüzemű, elülső vágóasztalos fűnyíró traktor gyárilag összeszerelt kabinnal. Verhetetlen manőverező-képesség és hatékonyság jellemzi szűk, összetett gyepfelületeken és nagy területeken egyaránt, bármely évszakban. A professzionális erőátvitel jó tapadást biztosít lejtős területeken is. A gép kompakt mérete és nagy szállítási sebessége alkalmassá teszi állandó vagy mobil használatra is pl. önkormányzatok, vállalkozók, gazdálkodók számára. Az előre szerelt vágóasztalnak köszönhetően a vezető tökéletesen rálát a munkaterületre. Az optimalizált vágóképességen kívül ez azt is jelenti, hogy jól alá lehet nyúlni a padoknak, bokroknak, korlátoknak, stb. Hosszú élettartamú komponensek biztosítják a gép tartósságát és munkaképességét. Hasznos kiegészítőkkel, pl. markoló, forgókefe, hóeke, tovább növelhető a hatékonysága egész évben. A P 525D vágóasztal nélkül kerül szállításra, 132 cm-es vagy 155 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel. A kabin rezgéscsillapítása a váznál történik, ezáltal jelentősen alacsonyabb a rezgés és a zaj. A tág terű kabin üvegajtókkal, tetőig érő első üvegablakkal és minőségi Grammer üléssel rendelkezik, a vezető kényelmének növelése érdekében. Teljesen felszerelt, hidraulika készlettel, LED lámpákkal, közúti jelzőlámákkal, ellensúllyal, fűtő adapterrel, megkülönböztető jelzőfénnyel, stb. A kabin egyszerűen eltávolítható az alvázról, ha a kabinra nyáron nincs szükség. A kabinba ROPS rúdszerkezet is be van építve.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt kerti traktorokat, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna fűnyíró traktor használata! 

Husqvarna P525DX Rider / Fűnyírótraktor

10.999.990 Ft
Raktáron

Nagy teljesítményű, dízelüzemű, elülső vágóasztalos fűnyíró traktor. Verhetetlen manőverező-képesség és hatékonyság jellemzi szűk, összetett gyepfelületeken és nagy területeken egyaránt.

A professzionális erőátvitel jó tapadást biztosít lejtős területeken is. A gép kompakt mérete és nagy szállítási sebessége alkalmassá teszi állandó vagy mobil használatra is pl. önkormányzatok, vállalkozók, gazdálkodók számára. Az előre szerelt vágóasztalnak köszönhetően a vezető tökéletesen rálát a munkaterületre.

Az optimalizált vágóképességen kívül ez azt is jelenti, hogy jól alá lehet nyúlni a padoknak, bokroknak, korlátoknak, stb. Hosszú élettartamú komponensek biztosítják a gép tartósságát és munkaképességét. Hasznos kiegészítőkkel, pl. markoló, forgókefe, eke, kabin, tovább növelhető a hatékonysága egész évben.

A P 525D vágóasztal nélkül kerül szállításra, 132 cm-es vagy 155 cm-es Combi vágóasztallal szerelhető fel.

Husqvarna minősített szakértők szállítják le egész Magyarország területén INGYEN a megrendelt kerti traktorokat, és helyben beüzemeljük és betanítjuk a használatát, hogy az új tulajdonosnak az első perctől kezdve örömteli legyen a Husqvarna fűnyíró traktor használata! 

Husqvarna P524XR EFI Távirányítós elülsővágóasztalos fűnyírótraktor

9.999.990 Ft
Érdeklődjön

Husqvarna P 524XR EFI is a front-mounted petrol ride-on lawn mower, built for commercial year-round use. Equipped with All-Wheel Drive and the possibility to manage through FlexiDrive - a seamless transition between operator seated mode and remote-control mode on areas not appropriate for ride-on mowing. Provided with a Kawasaki engine with Electronic Fuel Injection for enhanced power and torque. As all 500-series, delivered deck-less but adapted for high-capacity cutting decks up to 137 cm.

Termék címkék:
fűnyírótraktor rider traktor