Volpi Originale

Rendezés:

Volpi PVS5100 akkumulátoros ágvágó láncfűrész

79.900 Ft
Előrendelhető
A PVS5100 a Volpi Predator sorozat legpraktikusabb kézi akkumulátoros láncfűrésze. Dupla biztonsági kapcsolóval, 1/4"-os lánccal védőburkolattal és 5"-os vezetőlemezzel, ergonomikus fogantyúval, kézvédelemmel van felszerelve. A lánckenőolaj tartály beépített, és az olajszint mindig kívülről látható. A kenés manuálisan történik. Tartozékként két 14,4 V-os 2,5 Ah-s újratölthető lítium akkumulátor érkezik, amelyek kompatibilisek a Predator termékcsalád összes akkumulátoros metszőollójával.

Volpi Predator PV280 akkumulátoros metszőolló

99.900 Ft
Előrendelhető

Nagy teljesítményű félprofesszionális akkumulátoros metszőolló. A Predator Line a Volpi Originale dedikált termékcsaládja azoknak, akiknek nincs különösebb szakmai igényük, de szeretnének megfelelő eszközt használni saját kertjükben való metszéshez, vagy egy kis gyümölcsös vagy szőlő gondozásához. A természetben dolgozók igényeit figyelembe vevő kutatás eredménye, amelyet a gyártói márka garanciájaként a megbízhatóság és a biztonság rendkívül magas színvonala jellemez. A PV280 akkumulátoros metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdasági, parkfenntartói és kertészeti használatra. Az újratölthető lítium akkumulátoroknak és a 150 W-os kefe nélküli motornak köszönhetően gyors töltési időkkel nagy teljesítményt biztosít, így folyamatos és precíz munkát tesz lehetővé.

Volpi V-black VITA 12 akkumulátoros háti permetező

42.900 Ft
Érdeklődjön

Volpi Originale 12 literes, lítium akkumulátoros permetezője, a V-Black sorozat új tagja, amelyet a Volpi Originale tervezett és büszkén gyártja Olaszországban. Fejlett műszaki és mechanikai technológiájának köszönhetően a VITA-t a permetezési műveletek megkönnyítésére tervezték. A VITA 12 literes tartálykapacitásásnak és cserélhető lítium akkumulátorának köszönhetően precíz és folyamatos munkát tesz lehetővé. Az állítható sárgaréz fúvóka precíz és professzionális permetezést tesz lehetővé; a párnázott és állítható vállpántok nem fárasztják a kezelőt használat és szállítás közben.

Volpi Predator PV400 akkumulátoros metszőolló

249.900 Ft
Előrendelhető

Volpi PV400 félprofesszionális háti akkumulátoros metszőolló. A Predator Line az Originale Volpi termékcsalád része azoknak, akiknek nincs különösebb szakmai igényük, de szeretnének megfelelő eszközt használni saját kertjük metszéséhez, vagy egy kis gyümölcsös vagy szőlő gondozásához. A kertben dolgozók igényeit figyelembe vevő kutatás eredménye, amelyet a gyártói márka garanciájaként a megbízhatóság és a biztonság rendkívül magas színvonala jellemez. A PV400 elektronikus metszőolló a Volpi Originale Predator termékcsaládjának legjobban teljesítő terméke. Ideális a mezőgazdaságban, a kertészetben és a parkokban történő metszésben való használatra, olyan tartós munkákhoz, amelyek erős és precíz eszközöket igényelnek. Ergonomikus, nagy ellenállású technopolimer fogantyújával és mindössze 900 grammos tömegével biztonságos metszést tesz lehetővé túlzott erőfeszítések nélkül. Cserélhető pengéi 35 mm maximális vágási átmérőt tesznek lehetővé, a 300 W-os kefe nélküli motor pedig nagy teljesítményt garantál. 44 V-os újratölthető lítium akkumulátorral van felszerelve, melyet egy akku-tartó hámba tudunk helyezni munka közben a kényelmes metszés érdekében.

Volpi V-Black Smart akkumulátoros kézi permetező

24.900 Ft
Érdeklődjön

Elektromos, 5 literes, akkus permetező.

Kiválóan alkalmas kertekbe, parkokba,fóliasátrakba foltkezelésekre, ahol nem kell sok permetlével dolgoznunk.

Könnyű kialakításának, fogantyújának és vállszíjának köszönhetően kényelmesen és jól hordozható. Membránszivattyúját lítium akkumulátor látja el, amely maximum 2,5 óra üzemidőt garantál. Egy töltéssel megközelítőleg 80 liter kifújására van lehetőségünk, 2 bar nyomás mellett.

Volpi V-Black Kompress permetező

9.900 Ft
Érdeklődjön

A V. Black Kompress nyomáspermetező 6 literes űrtartalommal ideális eszköz a kertekben vagy üvegházakban végzett rutinmunkákhoz. Minden háztartási és hobbi felhasználó számára készült.  A permetezővel való munkavégzés egyszerű a praktikus fogantyúnak és a vállpántnak köszönhetően, amely gyors és kényelmes kezelést biztosít. A tartály néhány pillanat alatt max. 3 bar nyomás alá helyezhető. Minden felhasználó értékelni fogja a permetező könnyű súlyát is, a tartályon található biztonsági nyomáscsökkentő szeleppel, amely garantálja a biztonságos nyomás alá helyezést. A permetező rozsdamentes acélcsővel és állítható sárgaréz fúvókával rendelkezik.

Volpi V-Black DEA permetező

2.990 Ft
Érdeklődjön

A DEA egy 2 literes PE tartállyal rendelkező előkompressziós permetező, amelyet kertépítéshez és növénygondozáshoz terveztek. Speciális, állítható sárgaréz fúvókájának köszönhetően lehetővé teszi a növények speciális megoldásainak legjobb porlasztását. használat érdekében.

A DEA 2l-nek köszönhetően mindig zöld kertje lesz. A növények különleges gondozást és odafigyelést igényelnek, és ennek a kis nyomású permetezőnek köszönhetően a folyadékot apró cseppekre párologtathatja el, hogy óvatosan öntözze őket. 

Volpi PV220 Akkumulátoros metszőolló

54.900 Ft
Előrendelhető
A Volpi Predator PV220 akkumulátoros metszőolló tökéletesen helyettesíti a kézi ollókatt! A Volpi PREDATOR sorozatának új modellje, a PV220-as lítium akkumulátorral van felszerelve, amelyek az ollótestbe vannak integrálva. A pengék acélból készültek, alkalmasak kisebb cserjék és dísznövények metszésére. A pengék maximális nyílása 22 mm, és mindössze 0,74 kg-os súlyukkal kényelmes, könnyed munkavégzést tesznek lehetővé. Kefe nélküli motorral és mozgató rendszerrel vannak felszerelve. A gyors készenléti funkció lehetővé teszi, hogy kímélje az akkumulátort, amikor nem használja. Innovatív színes töltésjelző is megtalálható, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjét mindig ellenőrzés alatt tartsa. 2-4 órás használatot garantálnak, a használattól függően, és kényelmesen tölthetők a dobozban található USB-C kábelen keresztül. A praktikus beépített LED-es lámpa lehetővé teszi a munkaterület megvilágítását metszés közben, a pontos vágások érdekében.

Volpi PV360 akkumulátoros metszőolló

199.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
A PV360 a Volpi Originale nagy teljesítményű vezeték nélküli lítium akkumulátoros metszőollója progresszív vágással. A vágópengék acélból készültek, a mozgó penge pedig cserélhető, alkalmas metszésre parkokban, kertekben és nagyobb gazdaságokban is. A maximális pengenyitás 32 mm, és mindössze 0,81 kg-os súlyával ez a metszőolló kényelmes és erőfeszítés nélküli munkát tesz lehetővé. Kefe nélküli motorral és pengemozgató rendszerrel van felszerelve, a gyors készenléti funkció pedig lehetővé teszi az üzemidő növelését. Az innovatív kijelző számolja a teljes és részleges metszéseket, így nyomon követheti az elvégzett vágások számát. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzője segít a szerszám tudatos és meglepetések nélküli kezelésében a hosszabb és igényesebb munkák során.

Volpi PV295 Akkumulátoros metszőolló

129.900 Ft
Előrendelhető
A PV295 hatékony és precíz akkumulátoros metszőollő. A Predator Line termékcsalád azoknak készült, akiknek nincsenek speciális szakmai igényeik, de megfelelő eszközt szeretnének használni kertjük metszéséhez, vagy egy kisebb gyümölcsös, vagy szőlő gondozásához. A PV 295 egy olyan kutatás eredményét képviseli, amely kifejezetten a zöld környezetben dolgozók igényeire épült. A PV295 akkus metszőolló könnyű és praktikus, ideális mezőgazdaságban, kertészetekben és parkfenntartóknak. Az újratölthető lítium akkumulátorok és a 150 W-os szénkefekefe nélküli motor maximális teljesítményt biztosít gyors töltési idővel, lehetővé téve a folyamatos és pontos munkát. Cserélhető acél pengéi maximális 28 mm átmérőjű vágási kapacitást tesznek lehetővé, a nagy ellenállású technopolimer ergonomikus fogantyú pedig a biztonságos fogást garantálja, és csökkenti a kéz fáradtságát a metszés során. Teljes és részleges vágásszámlálóval és akkumulátor töltöttségi szintjelzővel ellátott kijelzővel, valamint progresszív vágással van felszerelve.